Koplalással mennyit tudok fogyni?
Arra gondoltam,hogy napi 1 ivókefír,ha nem birom akkor max meg egy alma,de lesz olyan is hogy semmit se eszek 1-2 napig.Tudom tudom,izombol megy le,káros,visszajön,nem szabad,sokat ártok vele,stb.Ehen halni nem fogok,mivel kb 3-4 hetig csinalnam,utana eletmodvaltas,csak most kicsit fogyni szeretnek.Nem kerek semmi lebeszelest,kioktatast,tudom a ,,kovetkezmenyeket”.Szoval magyjabol mennyit tudnek fogyni 3-4het alatt?
159/66kg/L
3 napig nem fogod bírni a kúrát, nemhogy 3 hétig.
Falásrohamaid lesznek és belebuksz.
Így fogytam 17 évesen 35 kilót!
Egy hónap alatt kb 15-17 kiló ment le,én semmi szilárd ételt nem ettem,csak vizet ittam,néha sört,meg amikor nagyon nem bírtam a szám ízét elviselni akkor ittam valamilyen cukormentes üdítőből egy keveset,mondjuk három decit...Ezen kívül rengeteg vitamin tablettát szedtem,és sportoltam is.A dolog lényege,hogy kibírd,te egyszerűen beszélsz,de szerintem nem tudod mekkora mentális munka az,hogy nem eszel hetekig...Erre nagyon fel kell készülni mentálisan és lelkileg,és kell egy elhatározást hoznod,hiszen ezt,ha eléred is nagyon nehéz megtartani...Ha megvan a kivánt tömeg akkor el kell kezdeni mindent rendesen csinálni,mert,ha elkezdessz habzsolni,akkor másfélszer annyi minimum visszamegy...Minden esetre szerintem nem káros én többet aludtam,de például az agyműködésem a koplalás alatt sokkal jobb lett,és a kedvemmel se volt semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!