Koplalással mennyit tudok fogyni?
Arra gondoltam,hogy napi 1 ivókefír,ha nem birom akkor max meg egy alma,de lesz olyan is hogy semmit se eszek 1-2 napig.Tudom tudom,izombol megy le,káros,visszajön,nem szabad,sokat ártok vele,stb.Ehen halni nem fogok,mivel kb 3-4 hetig csinalnam,utana eletmodvaltas,csak most kicsit fogyni szeretnek.Nem kerek semmi lebeszelest,kioktatast,tudom a ,,kovetkezmenyeket”.Szoval magyjabol mennyit tudnek fogyni 3-4het alatt?
159/66kg/L
Lemegy rolad kb 6 kilo
Aztan az eletmodvaltassal visszajon 12 es utanna szenvedhetsz leadni.
Ha ezt akarod csinald csak
Nekem anno négy hét alatt 13 kg jött le így, kicsit nagyobb feleslegtől. Ruhában baromi jó testem lett, de a legnagyobb melegben csak pólóban, rövid nadrágban mentem ki az utcára, mivel nagyon csúnyán megnyúlt a bőröm. A fejem kicsit zombi lett. Plusz összeszedtem egy szép gyonorhurutot.
Aztán visszajött a 13 helyett 18. Csak a leadott izom helyett is zsír. :/
aranyos, hogy azt hiszed tisztában vagy a következményekkel. Lfsszal se vagy te tisztában. Azt se tudod mekkora károkat okozol ezzel a szervezetedben a vitamin és ásványi anyag megvonásokkal.
iszonyatosan bosszantóak az ilyen idi&ta "nők". el kéne ásni az összeset.
Ha mindenkinél okosabbnak hiszed magad, akkor minek kérdezel? Úgyis az a helyes amit te gondolsz.
Köszi puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!