Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Koplalással mennyit tudok fogyni?

Koplalással mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy napi 1 ivókefír,ha nem birom akkor max meg egy alma,de lesz olyan is hogy semmit se eszek 1-2 napig.Tudom tudom,izombol megy le,káros,visszajön,nem szabad,sokat ártok vele,stb.Ehen halni nem fogok,mivel kb 3-4 hetig csinalnam,utana eletmodvaltas,csak most kicsit fogyni szeretnek.Nem kerek semmi lebeszelest,kioktatast,tudom a ,,kovetkezmenyeket”.Szoval magyjabol mennyit tudnek fogyni 3-4het alatt?

159/66kg/L

2019. júl. 23. 23:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
És ennek mégis mi értelme van? Lemegy az izmod, így kevesebb kalóriát fogsz elegetni utána.
2019. júl. 23. 23:34
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Mi értelme igy fogyni 1-2 kilot, hogy aztan a duplája visszajojjon, amit aztan 5x nehezebb tudod leadni? ez a par kilo ugy sem latszodik meg, ha azert csinalnak mert mesz a strandra...
2019. júl. 23. 23:58
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Nagy az isten állatkertje.. sok sikert az ostobaságodhoz.
2019. júl. 23. 23:59
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Lemegy rolad kb 6 kilo

Aztan az eletmodvaltassal visszajon 12 es utanna szenvedhetsz leadni.

Ha ezt akarod csinald csak

2019. júl. 24. 01:14
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anno négy hét alatt 13 kg jött le így, kicsit nagyobb feleslegtől. Ruhában baromi jó testem lett, de a legnagyobb melegben csak pólóban, rövid nadrágban mentem ki az utcára, mivel nagyon csúnyán megnyúlt a bőröm. A fejem kicsit zombi lett. Plusz összeszedtem egy szép gyonorhurutot.

Aztán visszajött a 13 helyett 18. Csak a leadott izom helyett is zsír. :/

2019. júl. 24. 04:24
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Bírom, hogy nagy nyugalomba zabál mindenki szeptember és május között, aztán nyáron akar lefogyni.
2019. júl. 24. 07:18
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

aranyos, hogy azt hiszed tisztában vagy a következményekkel. Lfsszal se vagy te tisztában. Azt se tudod mekkora károkat okozol ezzel a szervezetedben a vitamin és ásványi anyag megvonásokkal.

iszonyatosan bosszantóak az ilyen idi&ta "nők". el kéne ásni az összeset.

2019. júl. 24. 07:49
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
Én sem értem, hogy mi értelme ennek. Az izmod eltűnik, a súlyod kisebb lesz. De ez a centiken nem látszik majd. Úgyanúgy egy zsírpacni maradsz, csak jobban fog lógni rajtad a háj 😃
2019. júl. 24. 08:12
 9/23 A kérdező kommentje:
Hanyszor mondjam el hogy tisztaba vagyok a ,,kovetkezmenyekkel”?Miert jonne vissza?Jo,oke osszeszukul a gyomrom...de fokozatosan hozzaszoktatom az etelekhez es ha utana nem eszek 2 pofara akkor nem is jon vissza,plane ha meg mozgok is mellette.Szoval,kerlek a kerdesemre valaszoljatok.Koszonom!
2019. júl. 24. 13:12
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

Ha mindenkinél okosabbnak hiszed magad, akkor minek kérdezel? Úgyis az a helyes amit te gondolsz.

Köszi puszi.

2019. júl. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!