Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Koplalással mennyit tudok fogyni?

Koplalással mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy napi 1 ivókefír,ha nem birom akkor max meg egy alma,de lesz olyan is hogy semmit se eszek 1-2 napig.Tudom tudom,izombol megy le,káros,visszajön,nem szabad,sokat ártok vele,stb.Ehen halni nem fogok,mivel kb 3-4 hetig csinalnam,utana eletmodvaltas,csak most kicsit fogyni szeretnek.Nem kerek semmi lebeszelest,kioktatast,tudom a ,,kovetkezmenyeket”.Szoval magyjabol mennyit tudnek fogyni 3-4het alatt?

159/66kg/L

2019. júl. 23. 23:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Koplalással csak azt éred majd el, hogy sokkal nehezebb lesz később fogynod, majd megtartanod a súlyt. Kutatásokkal bizonyított, hogy tartósan lassul tőle az anyagcsere, így hízékonyabbá tesz.
2019. júl. 24. 14:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Miért nem váltasz most életmódot? Ennyire lusta ne legyél:D 2x annyit kell leadnod utána mint most, de ha szerinted te tisztában vagy vele és szerinted ez nem így lesz akkor csináld nyugodtan, majd visszasírod hogy nem hallgattál a válaszolókra, másrészt ha ahhoz nincs akaraterőd hogy most kezdd el az egészet kétlem hogy ez menne neked hogy 1-2napig ne egyél semmit, mi lesz 3-4hét múlva? mész nyaralni? annyi idő alatt ha normálisan csinálnád is lemegy 2-4 kg
2019. júl. 24. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülyeség. De oké, csinàld csak. Véletlen se olyanokra hallgass akik tapasztaltabbak, pl kipróbàltàk és nem jött be a koplalàs.

Hogy mennyit lehet fogyni, nem lehet tudni, egyénfüggő. Én 8 hónap koplalàssal 100kg ról 25 kgt fogytam majd nem zabàlva hanem élhetőbb étrenddel is visszajött 36. Hozzàteszem az első 8 nap semmit nem ettem és egy dekàt se fogytam. Utàna indult el nagyon lassan.

Nem ilyen drasztikusan de később is próbàltam az ilyen keveset evős fogyókúràkat. Mindig több jött vissza mint ami lement, hosszútàvon képtelenség éhesen élni.

Ez a folytonos sikertelenség lelkileg is nagyon tönkretett, így az érzelmi evésbe menekültem. Akkor persze még több jött fel. Megjàrtam a poklot is.

Kipróbàltam még egy diétát amit doki javasolt de az sem vàlt be.

Aztàn megjött az eszem, elkezdtem utànaolvasni, kutakodni, hogy kellene lefogyni koplalàs és szenvedés nélkül, és azóta normàlisan eszem, nem szenvedek, egy normàlis de nem hétköznapi diétàval és rendszeres mozgàssal élek. Ennek van értelme és folyamatos eredménye is. Annak nem volt, hogy tönkreteszem az anyagcserémet, az egészségemet, a közérzetemet, a jó kedvemet azzal hogy éheztetem magam.

Sok sikert neked.

2019. júl. 24. 16:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mértékű koplalás csak akkor szabad, ha nagy túlsúllyal műteni kell, és ez a fogyás a feltétele az altatásnak.

Ha nyaralás/gólyatábor az ok, akkor felhívom a figyelmedet arra, amit az 5-ös válaszokban már leírtam:

"Ruhában baromi jó testem lett, de a legnagyobb melegben csak pólóban, rövid nadrágban mentem ki az utcára, mivel nagyon csúnyán megnyúlt a bőröm."

Tehát nem vettem fel topot, se miniszoknyát, a nagrág is az a térdig érő volt, és még így is csúnya volt. Strandra sem mentem.

A bőr ilyen mértékű fogyást nem tud követni. :(

Ráadásul, mivel izmot vesztesz, hiába leszel könnyebb, sokkal formátlanabb, és zsírosabb leszel.

Nem a kg számít. Hiába nyom a mérleg kevesebbet, ha beesettek a szemeid, hullik a hajad, és plöttyedt a tested.

De ha így szeretnél kinézni (amit mindenki lát), és csak az számít, mit mutat a mérleg (amit csak te látsz), akkor hajrá!

Nem tudtam, hogy az a cél, hogy gusztustalanul akarsz kinézni.

2019. júl. 24. 17:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha már koplalni akarsz csináld jól.

Egyél rengeteg alacsony kalóriás zöldséget (brokkoli, paprika, karfiol, padlizsán,uborka, savanyúság) , csirkemellet párolva, illetveilletve tojásfehérjét.

Ígyis alig viszel be kalóriát, hiszen a zöldségekben amiket felsoroltam 100 gramm/10-20 kalória van, a tojásfehérjébe szintén 20 kalória/db, a csirkemell pedig 120/100 gramm, de a felesleges kefír, és alma helyett, fehérjét, és vitaminokat viszel a szervezetedbe.

Én ezt a módszert 1 hónapig bírtam, 18 kg-t fogytam, utána átálltam egy 160 gramm ch-s diétára, és még fogytam 5 kg-t. 3 éve tartom a súlyom.

2019. júl. 25. 06:40
 16/23 anonim ***** válasza:
#15: és az egy hónap után hogy nézett ki a bőröd?
2019. júl. 25. 06:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Átlagosan. Nem volt feszes, mint egy 26 éves sportolónak, de csúnya, löttyedt sem volt. Nem izomból fogytam, hiszen a minimális 1g fehérje /száraz testtömeg bevittem, csak nem ettem mellé zsírt, és csak minimális ch-t ettem, azt is csak alacsony kalóriatartalmú zöldségekből.
2019. júl. 25. 08:05
 18/23 anonim ***** válasza:
60 gramm fehérjét ettem, az 250 kalória, a maradék 250 kalória pedig zöldség volt.
2019. júl. 25. 08:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Hanyszor mondjam el hogy tisztaba vagyok a ,,kovetkezmenyekkel”?Miert jonne vissza?"

Nem vagy tisztában a következményekkel, csak azt hiszed. Mért jönne vissza?

Mert a szervezet nem tudja, hogy meddig koplalsz, csak azt veszi észre, hogy nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, ezért lelassítja az anyagcserét, hogy a fenyegető időszak alatt minden lehetséges energiát a létfontosságú szervek (szív, agy stb.) működésének fenntartására fordíthasson.

A fogyás természetesen beindul, hiszen az elraktározott zsír mellett az izomzatot is felhasználja, ami így még inkább lassítja az anyagcserét.

Egy idő után a szervezet alkalmazkodik a kevesebb tápanyaghoz, és drasztikusan lelassítja vagy akár meg is állítja a fogyás ütemét. Mivel a végtelenségig nem tudsz koplalni, mi történik, ha ismét elkezdesz többet enni?

Végre tápanyaghoz jutsz, a szervezeted felkészül a jövőbeli koplalásra. Extrán elkezd raktározni ínséges időkre. Amit leadtál izmot, az visszajön duplán zsírban. Úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izom adja a formát, tónust, te meg csak puha leszel a zsírtól.

Mindemellett az immunrendszer legyengül, energia hiány, fáradtság és depresszió alakulhat ki.

Szóval mi lenne, ha elfelejtenéd ezt a baromságot, és inkább egyből az életmódváltással kezdenéd? Zöldség és gyümölcs dömping van, fogyassz sokat, illetve vizet, kenyeret, cukros üdítőket felejtsd el. Emellett sok mozgás, torna, súlyzós edzés. Lasabb, de tartósabb az eredmény, emellett sokkal egészségesebb, teste, lélekre jótékonyan hat.

2019. júl. 25. 11:13
 20/23 anonim ***** válasza:

#17: egy hónap alatt zsírból nem lehet ennyit fogyni!

Ha ebből csak 14 kg zsír, a többi víz, az akkor is 126000 kcal. Amit leírtál, az kb napi 400 kcal. Az 138000 kcal. Normál napi életvitellel elégetsz max 2000 kcalt. Az 60000 kcal. Tehát marad 78 0000 kcal. Az napi sporttal elégetett 2600 kcal, ami kb. 3 óra közepes tempójú futás minden nap!

Nem baj, ha ezt nem hiszem el?

2019. júl. 25. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!