Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy hét koplalással mennyit...

Egy hét koplalással mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egészségtelen, de csináltam már ezt régebben, de akkor csak 2-3 napig, és a leadott kilók nem jöttek vissza egyszer sem. Ha kitartóbb vagyok, és egy hétig kb. semmit sem eszem, mennyit lehet leadni?
2016. febr. 25. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Bár alkat, testmagasság és napi munkavégzés erősen befolyásolja, de hozzávetőlegesen 1 kg-ot.
2016. febr. 25. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

2 kiló, papírforma szerint s amúgy is reálisnak tűnik ez. Bár az emberek nagyon másak, egyesek szervezete látszólag misztikusan ragaszkodik mindenhez, pedig fényből elég nehéz élni...

A súlyvesztés persze lehet 8 kiló is (nekem nem, de van, akinek igen). Víz, salakanyag, miegymás.

2016. febr. 25. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem 2 kiló 2 nap alatt lemegy, ha tényleg semmit sem eszek. Viszont egy hétig nem bírom ki kaja nélkül, legalább egy kis gyümölcs vagy valami kell, de elképzelhető, hogy akkor akár 5-6 kiló is lemehet.
2016. febr. 25. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt nyilván nem tudsz se zsírból, se izomból 5-6 kilót fogyni. A súlyvesztést minimális izom, minimális zsír, rengeteg víz, rengeteg glikogèn és rengeteg szar teszi ki.
2016. febr. 26. 06:14
 5/7 anonim válasza:
61%
A koplalással tönkre teszed magad! 2 nap alatt 2 kilót fogyni lehetetlen! A vélt súlycsökkenés a folyadékháztartás csökkenése miatt mutatkozik!! Ne csináld, mert maradandó károsodást fogsz elszenvedni!!!
2016. febr. 26. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Egy haverom megcsinálta ezt. 1 hétig nem evett. Le is fogyott 6 kilót aztán az első alkalommal amikor egy kicsit sietnie kellet valahova, futni busz után akkor összeesett. Úgy kellett ügyeletet hívni hozzá.
2016. febr. 26. 10:30
 7/7 anonim válasza:
44%
Semmi bajod nem lesz tőle, ha nem megerőltető munkát csinálsz. Kifejezetten egészséges, és ajánlott néha elvégezni, megszabadít a méreganyagoktól, ami súlycsökkenés, az pedig a felesleges kötőszövet, izom, és salak, habár 1 hét megerőltető lehet neked. De víz mellet a felnött ember 2hónapig simán kihúzza. wikipédia--> böjttúra
2016. ápr. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!