Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással hány kg tudok...

Koplalással hány kg tudok fogyni 2 hét alatt úgy hogy közbe tornázok is? 164cm és 67 kg vagyok.

Figyelt kérdés
légyszi normális válaszokat
2016. jan. 24. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet normális választ adni.
2016. jan. 24. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:

OK, csak normálisan.

Kb. 7 kilót. De mivel hirtelen történik, így a bőröd nem tudja követni a fogyás mértékét, és lógni fog.

Mivel nem viszel be elég fehérjét, a szervezeted elkezdi bontani az izmaidat, egyrészt ebből jut a számára nélkülözhetetlen aminosavakhoz, másrészt ezzel is spórol, mert így legalább ennek fenntartását nem kell biztosítania.

Ha elérted a célodat (már ha az idomtalan, izombontott test lötyögő bőrrel annak minősül), és elkezdesz enni, a szervezet lelassítja az anyagcserédet, a bevitt ételekből meg őrült módon elkezd zsírt raktározni, felkészülve a következő koplalásra. Ez az elveszített testsúlynak általában az 1,5-2-szerese.

Tehát: Két hét alatt lemegy 7-8 kiló, ebből 2 kg zsír, 2 kg izom, 3-4 kg víz, salakanyag.

Utána 6-8 hét alatt ez utóbbi teljesen visszajön, illetve olyan 6-8 kg zsír.

Tehát a végeredmény egy kevesebb izommal, több zsírral rendelkező test lesz.

Ha valami csoda folytán nem is hízol vissza, a lógó bőr, és az elveszített izom megmarad. És a tested sokkal csúnyább lesz, mint pár kg túlsúllyal.

2016. jan. 24. 17:10
 3/5 anonim válasza:

semmennyit, a tested ilyenkor átvált túlélő módba, és jobban elraktározza a tápanyagokat.

ha korházba akarsz kerülni/ vagy rosszabb esetben meg akarsz halni, akkor ajánlom, ha meg nem akkor térj rá az egészséges életmódra és no problemo

2016. jan. 24. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a második hét felénél, bár nem direkt hanem elég beteg vagyok, diétáznom kell és az a kevés dolog, amit ehetek az sem esik kicsit sem jól, szóval meglehetősen keveset eszem és kb 2 kg-m ment le. Ha mozogsz, akkor lehet lesz 4 is, de nem tudom hogy lehet a tornát is megcsinálni koplalás mellett, mert nekem tuti nem lenne erőm mozogni most. Volt már egyszer sajnos ilyen nekem, akkor amint ehettem végre normálisan vissza is jött, ami lement. Szóval tök fölösleges magadat direkt beteggé tenni.
2016. jan. 24. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:

"koplalni" max. pár napig érdemes, hogy "elszakadj" a korábbi, rossz étrendi beidegződésektől, valamint a cukor- és szénhidrátfüggőség megszűnjön, és hozzászokj a kisebb adagokhoz, amíg még fűt a lelkesedés:)) - de a koplalás ilyenkor sem szó szerint értendő, hanem min. 700-800 kalóriabevitellel + amit esetlegesen mozgással elégetsz.

Van, akinek megy a váltás ilyen drasztikus módszer nélkül is, de van, akinek könnyebb így, "tiszta lappal" indulni.

2016. jan. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!