Koplalással lehet fogyni fenékről vagy combról?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok! Nem fogok hülyén kinézni?2015. ápr. 6. 20:00
1/9 anonim válasza:
1.Helyi fogyás nincs.Ha fogysz,mindenhonnan fogysz.
2.Koplalással ugyan le tudsz fogyni,de az előbb utóbb,ha visszaállsz a normális étkezésre,mind visszajön.(tapasztalat).
Kezdj el sportolni,kerüld a lisztes,cukros ételeket,és hidd el,meglesz az eredménye.
2/9 anonim válasza:
Igen utána meg vissza hízod a dupláját. Ne koplalj inkább alakíts ki egy normális étrendet ( ha gondolod írj privit és segítek ) :))
3/9 anonim válasza:
A koplalást azt téynleg felejtsd el,azt kise probáld ,hüyleségvisszajönne a duplája is.....
4/9 anonim válasza:
Koplalással csak oda jutsz, hogy az anyagcseréd is lelassul és ha vissza állsz a kajálásra akkor még több is feljöhet mint volt. Maradj a diétánál napi többszöri viszont kevés étkezéssel vidd véghez. Cukor mentesen kajálj, kevés és jó szénhidrátokat vigyél be. Valóban nincs helyi fogyás. Az ember a testzsírszázalékát tudja csökkenteni. Azt hogy honnét adja le előbb, embere válogatja.
5/9 anonim válasza:
Koplalástól megghalni lehet, nem fogyni. NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
6/9 anonim válasza:
Csak koplalással nem lehet fogyni de pl én úgy csinálom hogy napi 800-1000 kalória . ebédre valami saláta nassolni nem nassolok húst is eszek minden héten legalább egyszer és hozzá nap 1000 vagy 500 kalóriát . Minden héten csinálok egy koplalós napot , nekem ez eddig bevált pont két hete csinálom és már nem érnek össze a combjaim ( nekem is comb , fenék volt a baj) -5,5 kiló ment le úgy hogy 169cm és 63 kiló voltam
16/L
7/9 anonim válasza:
*1000 vagy 500at lemozgok /előző
9/9 anonim válasza:
Ha koplalsz mindenhonnan fogysz. Viszont biciklezessel es ugrokotelezessel konnyen elered a celod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!