Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mível fogyhatnék le gyorsan?...

Mível fogyhatnék le gyorsan? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Van egy hónapom, hogy fogyak 15kg! Nem tudtok valamilyen tablettát vagy bár mit ami segíttene nekem ebben? anno volt a Reductil mit mindenki dicsért:( de sajnos most sehol nem kapok már:( Biztos nem csak én vagyok ezzel igy:(

S.O.S. LÁNYZÓ

22/L/65kg/164cm

2010. jún. 18. 13:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%

Gyorsan nem lehet lefogyni. Akárhogy vigyázol, ha gyorsan fogysz sokat, utána több megy vissza. Egyébként a képed alapján nagyon jó alakod van, szerintem imádnak a pasik. Ha itt-ott van egy pici felesleged, ami zavar, akkor arra inkább tornázz rá. Nekem is nagyon hasonlóak a paramétereim, én Rubint Réka tornáját szeretem csinálni, amikor elégedetlen vagyok, mert gyorsan meglátszik, és NAGYON hatásos, másnap alig tudok megmozdulni :).

Linkek, ha kell:

http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4

http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

És még annyit szeretnék mondani neked, hogy azért se fogyjál 5-6 kilónál többet, mert ahogy látom, nincs nagyon pici melled, és bizony a 10, pláne 15 kiló nagyon meglátszana ott! A férfiaknak így ahogy most vagy, jobban tetszenél szerintem.

2010. jún. 18. 14:21
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

A 164 cm 50 kg-vel egyáltalán nem gebe :) Személyes sértésnek veszem ezt :P

Amúgy tényleg nem kell 15 kg-t lefogynod, max 5-öt.

2010. jún. 18. 14:23
 13/35 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon csinos vagy.Ebből is látszik, hogy nem a mérleg, hanem a tükör a mérvadó.
2010. jún. 18. 14:25
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
14:23 linkelj te is képet :P
2010. jún. 18. 14:25
 15/35 A kérdező kommentje:

A futás nem megy, asztmám miatt, és van egy 17hos kislányom, akivel itthon kell legyek, ugyhogy csak valami itthoni sport johet szoba...

az étkezéssel kicsitt gondban vagyok.. mivel a kis családom "elég jol" eszik:) és nehéz betartani, de igyekszem megfogadni a tanácsaitokat!

és mindenkinek köszönöm az eddigieket is, és az ezutániakat is:-)

Üdv. Réka

2010. jún. 18. 14:28
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Ferfi szemmel nezve szerintem nem kell fogynod. Viszont ronda fejed van, mintha nem is tudom valami lapattal fejbeb*szott cickany...
2010. jún. 18. 14:28
 17/35 A kérdező kommentje:

14.28-as, fő az őszinteség:)

a kép lett rosz:) szerintem a fejemmel nincs gond:)

[link]

[link]

amugy nincs valami tabletta esetleg, nem ismertek? hallotam valami hasonlorol mint a reductil:S

2010. jún. 18. 14:33
 18/35 anonim ***** válasza:
69%
semmi tablettára nincs szükséged...ha nem tudsz futni fog a lánykát és sétáljatok + súlyzózz a csajszival, gondolom, nem két kiló, neki is tetszeni fog, hogy sokat emelgeted...vagy menjetek biciklivel egy távolabbi játszótérre ;)
2010. jún. 18. 14:40
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
14:28-asnak már épp be akartam szólni, hogy mekkora trágya, de a kérdező jól leoltotta XD.
2010. jún. 18. 14:43
 20/35 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok. Ebből az alakból nem fogsz 15 kilót lefogyni, mert annyi felesleg nincs is rajtad. Szerintem jól nézel ki amúgy, inkább sportolj, ha nem vagy elégedett valamivel.
2010. jún. 18. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!