Mível fogyhatnék le gyorsan? (tovább lent)
Van egy hónapom, hogy fogyak 15kg! Nem tudtok valamilyen tablettát vagy bár mit ami segíttene nekem ebben? anno volt a Reductil mit mindenki dicsért:( de sajnos most sehol nem kapok már:( Biztos nem csak én vagyok ezzel igy:(
S.O.S. LÁNYZÓ
22/L/65kg/164cm
Hát ha 15kg nem is de muszály 10-et mindenképpen!
Tudom veszélyes meg visszajohet később , de vigyazni fogok, csak teljesen elvagyok keseredve, nem tudom hogy álljak hozza!:( azért gondoltam valami tablettára mint a reductil is, de olvastam betiltották, bár nem igen érdekel , mert én anno még szedtem, és egy deka nem jött vissza rám abbol amit lefogytam:)
164/65 kg-ból max 6-8 kg-ot kell fogyjál, 164 cm-hez az 50 kg rettenetesen gebe...de inkább linkelj képet magadról
amúgy meg ne reductillal meg hasonló szarokkal akarj fogyni, hanem sporttal és rendes étkezéssel, kezdj pl futni, az ingyen van: [link]
Hát ennél jobb képem sajnos nincs:-S
de itt is látszik a lényeg, hogy: fogynom kell!:(:(:(
Nagyon csinos vagy a képen, szerintem sem kell 15 kilót leadnod.
Amúgy még ma kezdj el valamit sportolni akkor, egy percet se várj, menj kocogni, bicajozni, tornázz otthon.
Ne egyél édességet, cukrozott üdítőket, sem fehér lisztből készült kajákat, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt ( ezt inkább csak délelőtt főleg ), igyál sok vizet, fehér húsokat ( szárnyas, hal )
te zakkant vagy, nagyon jól nézel ki, maximum egy kis feszesítésre van szükséged (-2-3 kg), de messze nem -15 kg-ra
tanulmányozd azt az edzéstervet, amit linkeltem és kezdj futni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!