Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mível fogyhatnék le gyorsan?...

Mível fogyhatnék le gyorsan? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Van egy hónapom, hogy fogyak 15kg! Nem tudtok valamilyen tablettát vagy bár mit ami segíttene nekem ebben? anno volt a Reductil mit mindenki dicsért:( de sajnos most sehol nem kapok már:( Biztos nem csak én vagyok ezzel igy:(

S.O.S. LÁNYZÓ

22/L/65kg/164cm

2010. jún. 18. 13:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
77%
Huhh, egy hónap alatt 15 kilót akarsz leadni? Az nagyon sok. Nem akarlak elkeseríteni, de ekkora súlyból még ha nem ennél semmit egész nap, akkor sem biztos, hogy lemenne annyi.
2010. jún. 18. 13:54
 2/35 A kérdező kommentje:

Hát ha 15kg nem is de muszály 10-et mindenképpen!

Tudom veszélyes meg visszajohet később , de vigyazni fogok, csak teljesen elvagyok keseredve, nem tudom hogy álljak hozza!:( azért gondoltam valami tablettára mint a reductil is, de olvastam betiltották, bár nem igen érdekel , mert én anno még szedtem, és egy deka nem jött vissza rám abbol amit lefogytam:)

2010. jún. 18. 13:57
 3/35 anonim ***** válasza:
53%

164/65 kg-ból max 6-8 kg-ot kell fogyjál, 164 cm-hez az 50 kg rettenetesen gebe...de inkább linkelj képet magadról

amúgy meg ne reductillal meg hasonló szarokkal akarj fogyni, hanem sporttal és rendes étkezéssel, kezdj pl futni, az ingyen van: [link]

2010. jún. 18. 14:02
 4/35 A kérdező kommentje:

itt lennék:(:(:(

[link]

2010. jún. 18. 14:06
 5/35 A kérdező kommentje:

Hát ennél jobb képem sajnos nincs:-S

de itt is látszik a lényeg, hogy: fogynom kell!:(:(:(

2010. jún. 18. 14:07
 6/35 anonim ***** válasza:
82%
mission impossible :) lehetetlenség 15 kg fogyni, mivel nem vagy annyira túlsúlyos. ha 120 kg lennél akkor esetleg..de így, örülj neki ha 5-6 kg-ot leadsz de szerintem már azt is nagyon észreveszed magadon. én 56 kg voltam és lelki okokból nem tudtam enni másfél hónapig. de ezt úgy értsd hogy volt olyan nap amikor semmit nem ettem, másnap talán egy kis tálka müzlit. ennyi. és így is "csak" 6kg ment le másfél hónap alatt. igaz az is főként izom volt és úgy néztem ki mint aki halálos beteg..mindenki azt mondta hogy hízzak (a siúk meg pláne!!! ) pedig nekem nem volt célom a fogyás. szóval csak azt tanácsolom, hogy ésszel csináld , ha lassan és okosan diétázol akkor tartós és szép eredménye lesz nem pedig egy összeesett csúnya test.
2010. jún. 18. 14:09
 7/35 anonim ***** válasza:
69%
bocs elírtam, fiúk nem pedig siúk :)
2010. jún. 18. 14:11
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon csinos vagy a képen, szerintem sem kell 15 kilót leadnod.

Amúgy még ma kezdj el valamit sportolni akkor, egy percet se várj, menj kocogni, bicajozni, tornázz otthon.

Ne egyél édességet, cukrozott üdítőket, sem fehér lisztből készült kajákat, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt ( ezt inkább csak délelőtt főleg ), igyál sok vizet, fehér húsokat ( szárnyas, hal )

2010. jún. 18. 14:12
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

te zakkant vagy, nagyon jól nézel ki, maximum egy kis feszesítésre van szükséged (-2-3 kg), de messze nem -15 kg-ra

tanulmányozd azt az edzéstervet, amit linkeltem és kezdj futni

10/35 anonim ***** válasza:
77%
14:09-es vagyok,megnéztem a képedet és jó alakod van. egy kicsit sportolsz és kész. akkor lemegy 5-6 kg és bombanő leszel. ne akarj te 15-öt fogyni!! kis diéta és sport de mondom most sincs rossz alakod.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!