Hogyan fogyhatnék le gyorsan?
Most akár 2 perc alatt lefogyhatsz,nem is tudtad?
Gondolom,ugye a te édesapádnak is van otthon a sufniban egy láncfűrésze egy laza mozdulattal szeld le bátran az alkarod,aztán ugrás a mérlegre,ha esetleg nem lennél elégedett vágd le a másikat is :)
remélem sokat segítettem én is ezzel a módszerrel fogytam csak az a gáz hogy most lábbal írok :)de legalább tudok járni .....az élet szép és lassan is le lehet fogyni :)
Drága második, már rég nem élek otthon, apám egy f***fej, aki saját maga is szivesen feldarabolna az egész családommal együtt, ugyanis egy brutális elmebeteg.
Amúgy terhesség után vagyok másfél évvel, császároztak igy nem ajánlott az intenziv sport, és a kisfiam mellett eleget kell igy is mozognom, ráadásul 15 kg.
milyen módszerrel fogytál le? :O lécci írd le, mert nagyon érdekelne...
nekem az almaecetes víz evés előtt bevált, meg a sok kávé/tea. nagyon sok folyadékot kell inni, akár étkezés közben is. a szénhidrátot próbáld meg kiiktatni teljesen, de délutánról,estéről mindenképpen! ha gondolod próbáld ki ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!