Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kockás hast szeretnek. Mit...

Kockás hast szeretnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valami olyan modszere lenne szüksegem ami nagyon hatasos.:)
2015. márc. 6. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Az egyetlen létező módszer hogy a hasról le kell diétázni zsírt más megoldás nincs!
2015. márc. 6. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Hasról le kell diétázni a zsírt :D Nem lehet egy adott helyről "lediétázni" semmit.

Kérdező, kezdj el fokozatosan hasizom gyakorlatokat, lábemeléseket, hasprést, hídtartást csinálni.

De jó lenne tudni, hogy lány vagy, vagy fiú, milyen kondiban vagy, stb.

Lényeg, hogy ne ess neki a gyakorlatoknak, mint disznó a vályúnak, mert csúnya izomhúzódásaid lehetnek. Előtte bemelegítés, egyes gyakorlatok után nyújtás, gyakorlatok végén szintén nyújtás.

Teszteld le magad mennyit bírsz, először 3-4 naponta csinálj meg egy-egy sorozatot, és ne naponta erőszakold a tested, főleg ha rossz a kondid. Hagyj időt az izmaidnak pihenni, regenerálódni. Aztán hetente növeld az gyakorlatok mennyiségét... Vagyis én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább a minőség fontos. Tehát inkább csinálok meg 10 szépen végig vitt felülést, mint 25 gyors, eltrehánykodott valamit.

2015. márc. 6. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:

# 2

Ezt én is tudtam töki.. akkor hogy mondjam hogy neked meg feleljen?

Hogy diétázza le a zsírt úgy megfelel?

2015. márc. 6. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. márc. 6. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:

A zsírt max elégetni tudja, lediétázni nem nagyon. Ha ágyon éhezteti magát, attól még nem lesz kockás a hasa, maximum löttyedt, ha nem mozog közben.

A sima diétával/éheztetéssel az izmait fogja felemészteni a teste. A kérdés továbbra is az, hogy hány kiló,milyen magas és mennyi a testtömeg indexe a kedves kérdezőnek.

Továbbra is azt mondom, hogy mozogj, edz, és ezek melett válts étrendet. Semmi képp ne éhezz!

Viszont hiába fogsz betojásig edzeni, ha közben zsíros, nehéz ételeket eszel. És hiába kezdesz el egy könnyű étrendet, attól még nem fogsz izmosodni. Érted kérdező?

Életmód váltás, ésszerű sport és rengeteg kitartás.

2015. márc. 7. 01:02
 6/7 anonim ***** válasza:

# 5

Akkor most én is kioktatlak mint ahogy te kötöttél belém!

A diéta és az éhezés nem a ugyan az. :D

2015. márc. 7. 05:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos az nem mindenkinek egyértelmű. Sok a fital 15-18 éves lány sportoló a környezetemben, és a diéta nekik abból áll, hogy napi szinten esznek valami ballaszt zöldséget, és utána csodálkoznak, hogy nem megy az edzés.

Hiába magyarázunk nekik. Ha új tag csatlakozik a klubhoz rögtön az étkezési szokásait szoktam megkérdezni és ezzel a hegyi beszéddel folytatom.

Sőt ugyan ez a jelenség a fiúknál is felütötte a fejét.

Úgyhogy ha meghallom a diéta szót, a pavlovi reflex beindul és magyarázni kezdek, de nem parasztságból :)

Én is sportolok, lassan 15 éve, s nekem is volt ilyen korszakom amikor azt hittem, ha napi 600-700 kaloriára azt mondom diéta, akkor az jó. Aztán egy verseny kellős közepén elájultam, lezúgtam vagy 3 méter magasról, szerencsére szőnyegre, de így is kificamodott a bokám viszont tanultam az esetből.

2015. márc. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!