Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tegyek, hogy ténylegesen...

Mit tegyek, hogy ténylegesen elkezdjek fogyni?

Figyelt kérdés

Egy átlag emberhez képest elég sokat mozgok ugyanis fizikai munkát végzek(housekeeping). Lényegében napi 5-7 órán keresztül rohanunk és tárgyakat mozgatunk.

Reggelire majdnem mindig egy szelet vajaskenyeret eszem sajttal,ebédelni kötelezően bent ebédelünk a hotelban, amit éppen adnak, de viszonylag egésszéges ételt, igyekszem mindig csak húst és salátát enni.

Vacsorára pedig azt eszem, amit a lakótársaim vagy én éppen aznap összeütöttünk.

Nem érzem úgy, hogy sokat ennék, nem eszem sok édességet és szénhidrátot.

A munka elég megerőltető ahhoz, hogy utána ne legyen kedvem más mozgáshoz. Mit tegyek? Mit egyek? Mit ne egyek? Szedjek valami csodaszert?

180cm és 77-79 kg vagyok,nem szeretnék nagyon vékony lenni, de szeretnék 70 alá menni.

2013. szept. 10. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy fogyni akarsz? Gondolom, hímnemű vagy, azoknál pedig előfordul olyan széles és domború mellkas, ami alaposan felborítja a számításokat. Testzsírszázalékod mennyi?
2013. szept. 24. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

"Kedves 3! A pajzsmirigyem nagyon nincsen rendben napi 100mikrogramm L-thiroxint szedek. És amióta szedem híztam kb 17 kgt... Voltam dietetikusnál is de kb. semmi újat vagy hasznosat nem mondott... ráadásul köverébb volt, mint én..."

Na akkor itt a probléma.. A hormonrendszer nagyon érzékeny és könnyen felborul ráadásul a gyógyszer sincs jó hatással a szervezetre, emésztésre, anyagcserére néha

Igen, a másik az ilyen dietetikusok... engem eléggé idegesítenek..

A pajzsmirigyproblémák ráadásul mindig lelki eredetűek, nem tudom hogy van e autoimmun betegséged, de szépen kezelhető, de az is igaz hogy nem egyik napról a másikra, hanem egy folyamat alatt, szerintem előbb ezt kellene helyretenned mert ha a szervezet egyensúlyba kerül akkor előbb utóbb magától is beáll az ideális testsúly, ráadásul az egészségedre az egész életedben szükséged lesz.. Ajánlom Dr Ládi Szabolcsot, vagy Wolfgang Köbelt, ő kimondottan hormonproblémákkal foglalkozik, vagy az újmedicinára keress rá youtubeon, a pajzsmirigy szóval, de ami nekem nagyon bevált azaz EFT volt mert az elég gyorsan feloldja a lelki blokkot ami miatt az ember egy-egy betegségbe esik és látványos változást hozhat akár rövid időn belül

2015. jan. 13. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
én a botanical slimming csodaszert mondanám, tényleg csoda!
2015. febr. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!