Mit tegyek, hogy ténylegesen elkezdjek fogyni?
Egy átlag emberhez képest elég sokat mozgok ugyanis fizikai munkát végzek(housekeeping). Lényegében napi 5-7 órán keresztül rohanunk és tárgyakat mozgatunk.
Reggelire majdnem mindig egy szelet vajaskenyeret eszem sajttal,ebédelni kötelezően bent ebédelünk a hotelban, amit éppen adnak, de viszonylag egésszéges ételt, igyekszem mindig csak húst és salátát enni.
Vacsorára pedig azt eszem, amit a lakótársaim vagy én éppen aznap összeütöttünk.
Nem érzem úgy, hogy sokat ennék, nem eszem sok édességet és szénhidrátot.
A munka elég megerőltető ahhoz, hogy utána ne legyen kedvem más mozgáshoz. Mit tegyek? Mit egyek? Mit ne egyek? Szedjek valami csodaszert?
180cm és 77-79 kg vagyok,nem szeretnék nagyon vékony lenni, de szeretnék 70 alá menni.
"Kedves 3! A pajzsmirigyem nagyon nincsen rendben napi 100mikrogramm L-thiroxint szedek. És amióta szedem híztam kb 17 kgt... Voltam dietetikusnál is de kb. semmi újat vagy hasznosat nem mondott... ráadásul köverébb volt, mint én..."
Na akkor itt a probléma.. A hormonrendszer nagyon érzékeny és könnyen felborul ráadásul a gyógyszer sincs jó hatással a szervezetre, emésztésre, anyagcserére néha
Igen, a másik az ilyen dietetikusok... engem eléggé idegesítenek..
A pajzsmirigyproblémák ráadásul mindig lelki eredetűek, nem tudom hogy van e autoimmun betegséged, de szépen kezelhető, de az is igaz hogy nem egyik napról a másikra, hanem egy folyamat alatt, szerintem előbb ezt kellene helyretenned mert ha a szervezet egyensúlyba kerül akkor előbb utóbb magától is beáll az ideális testsúly, ráadásul az egészségedre az egész életedben szükséged lesz.. Ajánlom Dr Ládi Szabolcsot, vagy Wolfgang Köbelt, ő kimondottan hormonproblémákkal foglalkozik, vagy az újmedicinára keress rá youtubeon, a pajzsmirigy szóval, de ami nekem nagyon bevált azaz EFT volt mert az elég gyorsan feloldja a lelki blokkot ami miatt az ember egy-egy betegségbe esik és látványos változást hozhat akár rövid időn belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!