Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MÉgis mikor tudhatnék nekilátn...

MÉgis mikor tudhatnék nekilátni ahhoz, hogy végre elkezdjek fogyni? Bajok alul

Figyelt kérdés

17 és fél éves 155 centis 58 kilós lány vagyok. Az utóbbi időben sajnos elég elfoglalt lettem. 2 emelt faktra járok és folyamatosan sokáig vagyok suliban, rengeteget kell tanulnom. MOndanom se kell érettségi előtt állok.. Hétvégén diákmeló péntek szombat vasárnap este 10 órakkor esek haza persze hullafáradtan. Futni abszolut nincs időm pedig tudom az lenne az igazi. Derekamból,picit a hasamból és a fenekemből szeretnék leadni, Milyen gyakorlatokkal (őpercet is irjatok) tudnám ezt a folyamatot beinditani hogy végre lássak valami eredményt? Enni normálisan eszek most visszafogtam magamat napi 3x keveset éátkezem reggel délután és este. Valami itthon elvégezhető bevált praktikákat irjatok , ja és tanácsokat hogy ilyne napirendek mellett mikor csináljam.

Köszönöm a válaszhokat!

2011. szept. 10. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobb lenne a napi 5 étkezés...

Időt nem tudunk adni neked. Heti háromszor 30 perc már elég lenne. Otthon se futni, se biciklizni, se úszni nem tudsz. Esetleg vetethetsz a szüleiddel egy ellipszis trénert.

2011. szept. 10. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne hülyeség, én leg magicen gobdolkodtam. ez az elipszis tréner nem férbe be ide a szobámba s emáshova sajnos főleg most hogy ujabb és nagyoibb cuccokat vettünk a házba
2011. szept. 10. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Norbi Gladiátor fitness 2,összesn 20perc és nagyon jó.
2011. szept. 12. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:

ahova mész: 2-2 kilós lábsúly, és mindég teljes erőből sprintelsz, ha wc-re mész akkor is, szabad 2 percedben meg 1-kezes fekvő, esetleg sima.. és hasprés és guggolás, suliban nem kell több.

és szálkásító étrend. Achillesz leírta, hányszor célszerű enni egy nap.

2011. szept. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!