Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miért nem fogadja el itt...

Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?

Figyelt kérdés

hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...

aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??

2013. márc. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ebben is igazad van de vannak kivételek...nálunk pl van egy 7 hónapos lányom akinek nyilván még külön főzök,párom nagyon nehezen hízik ezért neki hízlalóbb de nyilván egészséges kaját kell főznöm na és itt vagyok én aki meg próbál fogyni...ez akárhogy is számolom 3.De igazatok van,jól eltértünk amúgy az eredeti kérdéstől:)Tudom hogy vannak hatásos szerek,biztos károsak de most őszintén...mi nem az már???
2013. márc. 19. 15:19
 42/43 anonim válasza:
Engem nagyon érdekelne hogy mi ennek a hatásos csodabogyónak a neve, ivel tornázok,diétázok, de egy dekát se fogyok :( Nagyon kéne a HELP!!! É s kérlek ne verj át :)
2013. máj. 21. 22:18
 43/43 anonim válasza:
legalább privátban írd meg légyszi :)
2013. dec. 30. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!