Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miért nem fogadja el itt...

Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?

Figyelt kérdés

hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...

aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??

2013. márc. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

"Magyarországon az Adipex Retard forgalmazása tilos, ennek ellenére több weboldal is foglalkozik az árusításával. A kereskedők külföldről szerzik be a szert, valamint kínaiakkal gyártatják le, a fogyasztóra azonban nemcsak a hamisítvány, az eredeti is veszélyes."

valamiben fel kell dobni a pacskert, hajrá. legalább gondolsz azokra akiknek cipelni kell a koporsót.

2013. márc. 5. 22:57
 22/43 A kérdező kommentje:

1. nem írtam le miről van szó

2. nagyon halálos lehet, ha kint vényre lehet kapni

3. bármely gyógyszer lehet veszélyes, ha nem jól használod

4. akár a háziorvosod is felírhatja neked, gondolom az ő célja is az, hogy megöljön

5. ha nem fogysz le, akkor nem a gyógyszerrel, hanem a magas testzsírral viszed a szögeket a koporsódba

2013. márc. 6. 07:28
 23/43 anonim ***** válasza:
Tetszenek a pontok! Ha tényleg így működik ez a szer, akkor jogos. Az emberek így is, úgy is mérgezik magukat, és azért fenntartom a lehetőségét annak is, hogy szépen lemaradtunk valami hatékony szer piacradobásáról. Leírnád mi az ami bejött nektek? Esetleg privátban? :)
2013. márc. 6. 09:16
 24/43 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy senki nem állítja azt,hogy nem működnek a csodabogyók.

Itt azzal van a gond,hogy mérgezed a szervezeted és maximum annyit tudsz leadni,amennyit a szer szedése után visszaszedsz.

Elég sok embert próbáltam már lebeszélni ezekről a szutykokról,de nem hallgattak rám.Aztán tanultak a saját kárukon és most tőlem kérnek tanácsot.Mit mikor ehetnek,mit sportoljanak stb...

2013. márc. 11. 21:30
 25/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te meg arra válaszolj lécci, hogy miért van szükséged csodabogyókra, amikor egészséges táplálkozással is megszabadulhatsz a túlsúlyodtól? Én meg ezt vagyok képtelen felfogni.

2013. márc. 12. 07:49
 26/43 A kérdező kommentje:

azért, mert nekem pl. nem megy, pajzsmirigy problémák miatt, ezzel viszont sikerült.

éltem én hónapokig rizs+csirkemellen, napi 2-3km-er futás mellett, se centibe, se kilóba nem volt változás

2013. márc. 12. 15:34
 27/43 A kérdező kommentje:
napi 2-3 km-ek lefutása mellett *
2013. márc. 12. 15:35
 28/43 anonim ***** válasza:
A rizs és csirkemell gluténmentes, ez önmagában már segíthetett volna a pajzsmirigy problémán. De ha rejtett gluténforrásokkal mérgezzük magunkat, akkor nagyon sok ember (mert sokaknál van gluténfogyasztással összefüggő PM probléma) nem tud lefogyni :(
2013. márc. 12. 15:47
 29/43 anonim ***** válasza:
Ha neked használ, akkor minek kérdezőzködsz?
2013. márc. 12. 20:58
 30/43 A kérdező kommentje:
nem kérdezősködöm, csak épp bármelyik kérdésnél leírom azt, hogy nekem használt valami, akkor 0%-ot kapok...
2013. márc. 13. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!