Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?
hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...
aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??
"Magyarországon az Adipex Retard forgalmazása tilos, ennek ellenére több weboldal is foglalkozik az árusításával. A kereskedők külföldről szerzik be a szert, valamint kínaiakkal gyártatják le, a fogyasztóra azonban nemcsak a hamisítvány, az eredeti is veszélyes."
valamiben fel kell dobni a pacskert, hajrá. legalább gondolsz azokra akiknek cipelni kell a koporsót.
1. nem írtam le miről van szó
2. nagyon halálos lehet, ha kint vényre lehet kapni
3. bármely gyógyszer lehet veszélyes, ha nem jól használod
4. akár a háziorvosod is felírhatja neked, gondolom az ő célja is az, hogy megöljön
5. ha nem fogysz le, akkor nem a gyógyszerrel, hanem a magas testzsírral viszed a szögeket a koporsódba
Az a helyzet,hogy senki nem állítja azt,hogy nem működnek a csodabogyók.
Itt azzal van a gond,hogy mérgezed a szervezeted és maximum annyit tudsz leadni,amennyit a szer szedése után visszaszedsz.
Elég sok embert próbáltam már lebeszélni ezekről a szutykokról,de nem hallgattak rám.Aztán tanultak a saját kárukon és most tőlem kérnek tanácsot.Mit mikor ehetnek,mit sportoljanak stb...
Kedves kérdező!
Te meg arra válaszolj lécci, hogy miért van szükséged csodabogyókra, amikor egészséges táplálkozással is megszabadulhatsz a túlsúlyodtól? Én meg ezt vagyok képtelen felfogni.
azért, mert nekem pl. nem megy, pajzsmirigy problémák miatt, ezzel viszont sikerült.
éltem én hónapokig rizs+csirkemellen, napi 2-3km-er futás mellett, se centibe, se kilóba nem volt változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!