Mennyire jó fogyasztószer a zöld tea?
Zöld teáról (minden nap iszom, kellemes, frissítő ital..) kérdezel és edzésről írsz, de egy szó sincs arról mit eszel!
Miért vársz fogyást, ha mondjuk kenyereket, tejet eszel? Ezen múlna az egész.. Nem a teán vagy az edzésen.
Nagyon nem ajánlott..
Kérdező, nem volt negatív a kommentem, csak nem értem miért hizlalod magad rizzsel, ha fogyni akarsz. Akkor Te rád így igaz a válaszom: nem kiegészítő szereket kell keresni (mivel ilyenek nem is léteznek) hanem a testedet tápanyagokkal kell ellátni. A rizsben nincs olyan tápanyag amiért érdemes volna enni /kizárólag éhezés elkerülésére/ de te mégis eszed. Na ezen tudnál változtatni, és akkor nem is kellene zöld teában gondolkodnod.
Egyébként fogyassz zöld teát, mert jó dolog, csak nincs köze a fogyáshoz :)
TaplalkozasHarcmuves ne oszd az eszet, ha nem értesz valamihez.
A rizst azért fogyasztják előszeretettel diéta alatt, mert alacsonyabb a glikémiás indexe mint a többi szénhidrátnak, ezért nem okoz olyan nagy inzulinszint ingadozást, aminek hatására sokan kétpofára elkezdenek zabálni (ha lemegy a cukruk)
jobb lenne, ha hozzánemértők inkább nem adnának táplálkozási tanácsokat :S
:S
Nocsak, hirtelen nem vagyok hozzáértő? Na, milyen alacsony a keményítő glikémiás indexe?
De légy oly szíves, vedd már figyelembe az inzulin indexet is, ne csak a gi-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!