Valakinek tapasztalata a DM-ben kapható Das GesundePlus fogyókúrás étrendkiegészítőkkel? Tudtok esetleg más ilyesfajta étrendkiegészítőt ajánlani, ami nem annyira drága, de hatásos?
Figyelt kérdés
Ha TaplalkozasHarcmuves a neved, nem muszáj válaszolnod! :) Valamint hozzáfűzném, hogy nem csodaszerektől szeretnék lefogyni, párosítanám az étrendkiegészítőket a sporttal és az egészséges ételekkel! Minden vélemény számít. :)2013. febr. 3. 12:47
1/6 anonim válasza:
én a multivitamint próbáltam ebből a termékcsaládból, azóta is azt szedem. (plusz vannak benne ásványi anyagok és króm is, ami fogyókúra alatt jól jöhet)
2/6 Awful11 válasza:
Mi a bajod TaplalkozasHarcmuves-el?
3/6 A kérdező kommentje:
Semmi bajom sincs senkivel az égvilágon! De a kedves szóban forgó személy legtöbbször az ilyen jellegű kérdésekre ugyanúgy reagál - én elhiszem, hogy nem híve az ilyesminek, de attól függetlenül nem kéne mindenbe belekötnie. Lehet, hogy a nyers igazságot írja le, amit mindenkinek tudatosítania kellene, de mindenki a saját tapasztalataiból tanul! Egyébként a válaszaira a legtöbb ember nem reagál pozitívan, ez is csak az én véleményem, általánosítani nem akarok.
2013. febr. 3. 14:21
4/6 Awful11 válasza:
TaplalkozasHarcmuves jókat szokott írni, csak itt a fogyókúrás részen aki normális választ ad és nem azt mondja hogy éhezni kell azt lepontozzák és elküldik a pics*ba a legtöbbször.
A fogyókúrás étrend kiegészítőktől pedig ne várjál semmit, mert megfelelő étrend és mozgás nélkül nem tudsz fogyni.
Ha azok megvannak akkor pedig felesleges ilyet venned, mert csak pénzkidobás lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék csak étrendkiegészítőkön élni, sportolnék és egészségesen táplálkoznék, ami már alapból megvan, de ezt egyébként írtam is a kérdés alatt.
2013. febr. 3. 14:33
6/6 Awful11 válasza:
Értem és írtam is, hogy ha az megvan akkor felesleges ilyet venned, max. vegyél fehérjét és multivitamint, de annál több nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!