Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miért nem fogadja el itt...

Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?

Figyelt kérdés

hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...

aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??

2013. márc. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

miért nem lehet megtanulni rendesen étkezni - Neked nem teljesen mindegy?? ha ilyenről kérdeznek, ugord át a kérdést és kész. Nem kell neked minden kérdésre választ adni. Meg mikor oda van írva, hogy CSAK olyan, akinek TAPASZTALATA van, akkor is 10 válaszból jó, ha egynek van...

a másik, most is jön itt azzal a válaszoló, hogy mert nincs...Te mégis honnan tudod??? mint írtam, VAN, ami használt nekem, és több ismerősömnek IS!!! bizonyítsd, hogy NINCS!!! én tudom bizonyítani, hogy van, ami nekünk használ!!! itt vagyunk rá élő példának!!!

2013. márc. 5. 18:45
 12/43 anonim ***** válasza:
Szia neked mi vált be amúgy? Hoodiás kérdező vagyok
2013. márc. 5. 18:49
 13/43 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek: szerinted egészséges dolog az étvágyad csökkenteni egy mesterséges szerrel?
2013. márc. 5. 19:33
 14/43 anonim ***** válasza:

és miért jobb ezreket kib.szkodni ilyen hülyeségekre ahelyett hogy egészségesen ennél, néha megmozdulnál és mindjárt nem kellene ilyen sz.rokat szedned?

és mi az a nagy csodaszer ami tartós eredményeket hoz mindenkinek? (gondolom addig amíg eszed vagy hozzá nem szokik a szervezeted)

2013. márc. 5. 19:51
 15/43 A kérdező kommentje:

mint írtam, anyám 20 éve szedte...

persze, hogy nem normális. de nem is az szokott a kérdés lenni, hanem, hogy hat-e. nekem, nekünk hat. pont. el kell hinni, és nem vitatkozni vele

2013. márc. 5. 19:59
 16/43 anonim ***** válasza:
Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez kamukérdés...
2013. márc. 5. 21:03
 17/43 anonim ***** válasza:

Nem kamu, valószínűleg egy adipexes kérdés.

A reakcióm: nem vagytok élő bizonyítékok. Minthogy nincs mérésetek a szer használata előtti testzsír-arányotokról, és a 'fogyás' utáni állapotról, így csak szubjektív megérzésetek, hogy használt.

Bocsánat, de ilyen megérzéseim nekem is vannak.. csak én nem kapcsolok össze mindent mindennel, mert még mindig a valóságra nem egy példa kell, hanem következetesen igazolódni kell. És ha 100-ból vagy 1000-ből ketten vagytok, akik úgy érzitek (és ez is csak szubjektív tapasztalat) hogy működik egy tabletta, akkor lehet örülni, de a többi 998 embert fölösleges arról győzködni, hogy pedig nálatok működött. Senkit sem érdekel, hogy egy adott szer, gyógyszer 1-2% embernél eredményt mutat, és amíg ez az eredmény könnyen lehet hogy csak látszólagos.. addig pláne mindegy.

Ha olyan szert találna fel valaki, amiről beszélsz akkor az Nobel-díjat kapna. Na most olyan mérgek léteznek, amik halált még nem okoznak, de izom és zsírtömeg veszteséget igen, de ezek nem fogyasztószerek.

2013. márc. 5. 21:34
 18/43 A kérdező kommentje:

én nem győzködök senkit. Ti igen.

én csak leírom a tapasztalatom, de mivel minden ember más, mindenkire máshogy hat. A kérdések általában úgy hangzanak, hogy "Nektek mi vált be?" erre jön a sok válasz, hogy ilyen nincs, blabla... én meg leírom, hogy mi vált be. Nem azt írom sose, hogy tuti használ mindenkinek. Csak azt, hogy NEKEM ez használt.

és NEM kamu kérdés.

2013. márc. 5. 21:52
 19/43 baad válasza:
Adipex Retard? :D
2013. márc. 5. 22:11
 20/43 A kérdező kommentje:
nem a reklám miatt tettem fel a kérdést, úgyhogy nem válaszolok
2013. márc. 5. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!