Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?
hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...
aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??
a komoly tapasztalatokat még nem tudják megírni, mert a kórházban nincs nyílt wifi..
... én szívesen felpontozlak..
Mert nem működnek következetesen minden embernél. A legtöbb készítmény inkább káros, és mellékhatásként mondjuk étvágytalanság jelentkezik, amik miatt csökkenhet a testtömeg. De ugye fogyókúrák a fő kategória, namármost ha önmagában a testtömegcsökkenés fogyás lenne, akkor elég lenne egy olyan válasz, hogy egyetlen artériát kell elmetszeni, befeküdni egy kád vízbe, és igen gyorsan több kiló "fogyásra" lehet számítani. Ez ugyan úgy nem zsírtömeg csökkenés, csak sajnos rövid távon már halálos.
A pozitív tapasztalatokkal pedig pont az a baj, hogy nem az a lényeg, hogy mennyire éltétek túl, látványosan nem betegedtetek meg, hanem hogy normális táplálkozás nélkül a fogyásotok jó eséllyel csak látszólagos. Ha pedig 1-2 ember még fiatal, szerencsés genetikával mondjuk koplalás mellett is zsírból fogy, az ugye néhány eset lenne a 10 milliós magyarságból, nem lehet az ilyen ritka csodákra alapozni.
adom az előző válaszolót.
és mert a legtöbb 'csodabogyó' nem más mint étvágycsökkentő+vízhajtó, attól a zsír még ott marad.
"miért nem lehet elhinni hogy van, ami használ"
Mert nincs ami használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!