Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miért nem fogadja el itt...

Miért nem fogadja el itt senki, hogy ha valakinek igenis HASZNÁL valamelyik 'csodabogyós' fogyasztószer?

Figyelt kérdés

hiába írom le a tapasztalataimat, csak lepontoznak egyfolytában. Pedig nekem TÉNYLEG használ... és nem csak nekem, hanem több ismerősömnek is, akik használták...

aláírom, hogy nem a legegészségesebb, de miért nem lehet megérteni, hogy aki kérdést feltesz, az tapasztalatra kíváncsi??

2013. márc. 5. 13:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
na a lepontozókat én is értékelem..
2013. márc. 13. 09:53
 32/43 anonim ***** válasza:
Talán azért pontoznak le, mert a te dolgod, hogy magad milyen silány termékekkel teszed tönkre, de reklámozni nem kéne. Eleget találni a neten nélküled is.
2013. márc. 13. 10:20
 33/43 A kérdező kommentje:
visszakérdezek... neked miért nem mindegy, hogy más mit tesz magával? nem veled csinálja! és a kérdezők ezekre kíváncsiak, nem a 3275198632147. válaszra arról, hogy diéta+sport
2013. márc. 13. 17:34
 34/43 anonim ***** válasza:
Kérdésedre a válasz:mert sokan arra használják ezt az oldalt hogy kötekedhessenek meg vitatkozhassanak,én elhiszem hogy van amelyik hat csak mindenkinél másképp!Az egészséges életmódról meg annyit hogy aki pl 3 műszakban kidolgozza a belét meg mondjuk még gyereket is nevel annak se ereje se ideje nincs sportolgatni meg örül ha sokszor paprikás krumplira futtya neki...
2013. márc. 18. 19:57
 35/43 anonim ***** válasza:
A paprikás krumpli éppen ennél a kérdésnél nem a legjobb példa, ugyanis egy drága "csodabogyóról' megy a vita.
2013. márc. 18. 20:10
 36/43 anonim ***** válasza:
Paprikás krumpli.. mert a krumplit ingyen az ember fejéhez vágják, egy rohadt káposztát (ami 600 ezer milliárdszor jobb zöldség mint a krumpli) már nem lehet megvenni.
2013. márc. 18. 23:06
 37/43 anonim ***** válasza:
Oké....akkor legyen káposzta....a lényeg ugyanaz...egy egész csalàdnak nem lehet mindíg salátàt meg csirkemellett adni,ha 2-3 fele főzöl akkor máris olcsobban jössz ki ha veszel valami ilyesmit...
2013. márc. 19. 07:31
 38/43 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló: tényleg nehéz felfogni, hogy nem paprikáskrumpli kontra káposzta a téma?
2013. márc. 19. 07:33
 39/43 anonim ***** válasza:
Nem az a téma tudom,csak tisztában vagyok vele hogy anyagilag mi éri meg jobban,mondjuk 3-4 fele főzni vagy venni egy 3000 ft os táplálék kiegészítőt ami segít azoknak akik nehezen fogynak!Én a "paprikáskrumplival" csal példát akartam írni....
2013. márc. 19. 14:45
 40/43 anonim ***** válasza:

Csak a 3000 forintos táplálék kiegészítő lókukit nem segít.

Ugye Kérdező?

(Ő sem táplálék kiegészítő miatt tette fel a kérdést, a szerző megjegyzése :D)

Amúgy miért kell 2-3 felé főzni? Had káromkodjak, a kibas.zott kölyök vagy a férj nem érdemli meg az egészséges (fogyást, egészséges testsúly elérését segítő, gyulladáscsökkentő) kaját? Tehát igazából nem kell 2felé főzni, egy menü kell, de az az emberi igényeknek megfelelő minőségű.

2013. márc. 19. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!