Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyhatnék eredményesen...

Hogyan fogyhatnék eredményesen és gyorsan?

Figyelt kérdés
Eléggé kis növésű vagyok 146cm és 63kg :/ milyen modszerrel fogyhatnék? Combból? Hasból? Kb.2hónapom van rá! 19/L

2013. febr. 27. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van egy 2 hetes diéta ( [link] én jövőhéten kezdem el, durvának tűnik (és az is), de ha mellette rendszeresen sportolsz nem jönnek vissza a kilók később, egyik ismerősöm tapasztalata alapján mondom. Sosem hittem volna, hogy egy amolyan "csodakúrát" fogok kipróbálni, ami két hét alapján drasztikus eredményt ígér, de amióta az ismerősömnek sikerült, erőt vettem magamon és én is kipróbálom. Egy próbát mindenképp megér :)
2013. márc. 17. 19:58
 12/14 anonim válasza:

2 hét allat 5kg?

Mit szpl ehez a szervezt? Tudom hogy jön a nyár stb de tessék egy kicsitt csak minimállìsan odafìgyelni egész évbe magunkra .Megéri.mozgás és normális étkezés.

2013. márc. 17. 22:33
 13/14 anonim válasza:

Kaloria es szenhidratszamlalas.

Tuti biztos modszer.

Hugom 3 honap alatt 20kg-t fogyott vele.

Mindent ehetsz,csak allandoan szamolnod kell.

2013. márc. 17. 23:51
 14/14 anonim válasza:

Délelöt szénhodrát délután fehérje.

Mozgogni fontos ha nem akkarsz logó pocakot natavs nőrt

2013. márc. 18. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!