Sikerül fogynom? Véleményetek?
Figyelt kérdés
reggeli: szendvics sok zöldséggel.
tízórai:alma
ebéd:leves illetve 2.féleség fogyókurás(párolt zöldség,csirkemell,rizs,lecsó stb...)
vacsora:saláta vagy gyümölcsök.
ez mellett naponta 80 perc torna és 7után már csak vizet iszok:)
2012. máj. 30. 19:43
1/4 anonim válasza:
nem, mert vacsorára fehérjét kéne enned, és nem kéne kihagynod az uzsonnát, így gyakorlatilag délután 12 után koplalnál, mert a gyümölcs az semmi. mondjuk úgy sem bírnád ki.
2/4 anonim válasza:
persze hogy sikerül. Én még az étkezést sem veszem ilyen drasztikusan, csak lelkiismeretesen tornázom és egy héten az 1kg mínusz megvan. (Kb 9kg felesleg van még rajtam, mielőtt valaki azt mondaná, hogy 150kg-ból könnyű fogyni)
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez így egész jó lenne, de tényleg egyél vacsira fehérjét. Úgy finomabb is lesz a vacsi :) Én imádom, ha a zsírszegény túrót összekeverem egy kis édesítővel meg pl. eperrel. Zölfűszerekkel elkészítve is jó, pl. paprikába töltve.
4/4 A kérdező kommentje:
vacsorára akkor eszem fehérjét ha ezt javasoltátok:) köszönöm nektek!!:)))
2012. máj. 31. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!