Mért nem sikerül fógynom?
168 cm vagyok 54-55kg és 16 éves!Futok esténként szinte mindig de van pár nap ami kimarad,csinálok felüléseket de mégse megy 54kg alá a súlyom max csak egy kis időre amikor reggel még nem ettem semmit!Jóó tudom most azt fogjátok írni hogy pont jó a magasságomhoz a súlyom...de hidjétek el nem anorexiás vagyok csak egyszerüen így nem tetszem magamnak,alapból vastag csontozatú vagyok!Combból kéne többet fógynom meg csípőből!Körülbelül 49-50 kg-ra szeretnék lefogyni!Eszek rendesen vagyis általában 1 nap 1000-1500kcal-t és mellete igyekszem mozogni is...de úgy látszik ez kevés!Tudnátok tanácsokat adni hogy adjam le ezt az 5 kg-ot minnél elöbb,hogy még starandidőszakra lemennyen??
a válaszokat előrre is köszönöm :)
Azért nem megy, mert már így is vékony vagy, a szervezeted csak védekezik.
Petranova
Kérdező, hogy néz ki az a futás, amit csinálsz...? Mesélj róla kicsit, akkor valszeg lesz ötletem. (Azon felül, hogy tényleg ideális a súlyod, sőt... és azon felül, hogy helyesen: HIGGYÉTEK el.:) Bocs, nem bántani akartalak.)
A test nem védekezik a túlsúly ellen, akármennyire le lehet fogyni, ha valaki akar- első hozzászólóra reagálok.
Az persze igaz, hogy minek??
No mindegy, a kérdés nem ez volt.
A kérdező külön kéri, hogy hanyagoljuk az ilyet hogy " jaj, pont jó vagy, nem kell fogynod" . Nem látjuk hogy hogy néz ki, és különben is az a legfontosabb hogy magánat tetszen.
Különben én is ebben a cipőben járok, vékony vagyok, de 3-4 kg-ot szeretnék fogyni, de nem megy. :(
Attól h 1000kcal ebből még nem derül ki semmi...
Lehet ez 100g disznózsír is...
Az én ajánlatom: napi 50-100g szénhidrát, 100-150g fehérje.
400-500g csirkemell, 100g rizs, 50g zab + 200-400g zöldség napi 5-6X étkezésre elosztva. Plusz hasznos 1000-2000mg L-Karnitin / nap. Ha mellé bicajozol napi 60 percet 130-as pulzuson akkor nincs az a zsír ami ne menne le rólad. (Persze ezt jobban testre kellene szabni de az csak menet közben megoldható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!