Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért nem sikerül fógynom?

Mért nem sikerül fógynom?

Figyelt kérdés

168 cm vagyok 54-55kg és 16 éves!Futok esténként szinte mindig de van pár nap ami kimarad,csinálok felüléseket de mégse megy 54kg alá a súlyom max csak egy kis időre amikor reggel még nem ettem semmit!Jóó tudom most azt fogjátok írni hogy pont jó a magasságomhoz a súlyom...de hidjétek el nem anorexiás vagyok csak egyszerüen így nem tetszem magamnak,alapból vastag csontozatú vagyok!Combból kéne többet fógynom meg csípőből!Körülbelül 49-50 kg-ra szeretnék lefogyni!Eszek rendesen vagyis általában 1 nap 1000-1500kcal-t és mellete igyekszem mozogni is...de úgy látszik ez kevés!Tudnátok tanácsokat adni hogy adjam le ezt az 5 kg-ot minnél elöbb,hogy még starandidőszakra lemennyen??

a válaszokat előrre is köszönöm :)

2009. ápr. 17. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem megy, mert már így is vékony vagy, a szervezeted csak védekezik.

Petranova

2009. ápr. 17. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogynod kell, hanem a célzott területekre edzeni, vagyis olyan gyakorlatokat végezni, amelyek a csípődet, és a combodat formálják. Kilóból ne akarj leadni, nem attól függ, hogy milyen formás a hátsód! :) Egyébként lehet genetika is a dologban, édesanyádnak milyen az alkata? Ha pl. "gyárilag" széles a csípőd, azon sajnos sokat nem tudsz változtatni.
2009. ápr. 17. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Előző válaszolónak teljesen igaza van, egyáltalán nem kell fogynod. Célzott gyakorlatokkal formázni a problémás területeket. Különben jobb ha tudod, hogy sok fiú nem szereti a piszkafákat, sőt kimondottan vonzóbbnak tartja a kerekebb idomokkal megáldott normálisan vékony lányokat, mint valószínűleg Te is vagy.
2009. ápr. 17. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, hogy néz ki az a futás, amit csinálsz...? Mesélj róla kicsit, akkor valszeg lesz ötletem. (Azon felül, hogy tényleg ideális a súlyod, sőt... és azon felül, hogy helyesen: HIGGYÉTEK el.:) Bocs, nem bántani akartalak.)

A test nem védekezik a túlsúly ellen, akármennyire le lehet fogyni, ha valaki akar- első hozzászólóra reagálok.

Az persze igaz, hogy minek??

No mindegy, a kérdés nem ez volt.

2009. ápr. 17. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Fuss a nyelvtankönyveddel kiscsillag....
2009. ápr. 17. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
hát épp azt akarta hallani hogy nem kell fogynia meg hogy idegesítse azt akinek tényleg kell, azzal hogy egy ilyen nyafog
2009. ápr. 17. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

A kérdező külön kéri, hogy hanyagoljuk az ilyet hogy " jaj, pont jó vagy, nem kell fogynod" . Nem látjuk hogy hogy néz ki, és különben is az a legfontosabb hogy magánat tetszen.

Különben én is ebben a cipőben járok, vékony vagyok, de 3-4 kg-ot szeretnék fogyni, de nem megy. :(

2009. ápr. 17. 20:11
 8/10 anonim válasza:
Igyál annyit amennyi jólesik, de naponta legalább 2 litert. Ez segíti a zsíranyagcserét.
2009. ápr. 17. 20:18
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a NORMÁLIS válaszokat!
2009. ápr. 17. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Attól h 1000kcal ebből még nem derül ki semmi...

Lehet ez 100g disznózsír is...

Az én ajánlatom: napi 50-100g szénhidrát, 100-150g fehérje.

400-500g csirkemell, 100g rizs, 50g zab + 200-400g zöldség napi 5-6X étkezésre elosztva. Plusz hasznos 1000-2000mg L-Karnitin / nap. Ha mellé bicajozol napi 60 percet 130-as pulzuson akkor nincs az a zsír ami ne menne le rólad. (Persze ezt jobban testre kellene szabni de az csak menet közben megoldható.)

2009. ápr. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!