Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül fogynom?

Miért nem sikerül fogynom?

Figyelt kérdés

Édeség, cukros lötyök kilőve, semmi nasi. Ezeken kívül mindent eszek amibe van rendesen fehérje, és figyelem a kalóriát 1800-2000 de akad olyan is, hogy 2200 vagy kicsit több de ennyi sport mellet ez kell, ja és 4-szer 5-ször eszek nem sokat. Edzek heti 7X 2 órát 4 Kondi és 3 küzdősport.

15/F 170 cm vagyok és 73 Kg, oké, hogy van rajtam izom rendessen, de egy olyan 68- 65-re le kellene, hogy menjen. Már 2-3 hete ezen a súlyon vagyok. Ötlet? Előre is köszi mindenkinek. :-(

2010. aug. 10. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben csak a kaja minőségével lehet gond.

Egyél 100%-is tiszta ételeket és majd megindulnak az eredmények. De ez a "mindent eszek amibe van rendesen fehérje", ez nem túl biztató.

Konkrét és precíz étrend kell neked, mivel kevés (max 8-10kg) felesleg van rajtad.

2010. aug. 10. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl sok tésztát vagy kenyeret eszel. Iszol eleget? Számodra a 3 liter lenne ideális.
2010. aug. 10. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

nyilván nincs honnan fogyjál ;)

képet raksz fel, hogy szerinted hol van a felesleg?

2010. aug. 10. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, igen sokat iszok nem tudom, hogy 3 liter megvan e, de azért iszok sokat. 8-10 kiló, van rajtam azért izom is , nem hiszem, hogy ennyi feleslegem lenne, ha igen, akkor meg ennél is keményebb diéta (semmi koplalásos baromság)?!
2010. aug. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!