Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerül-e fogynom, ha csak...

Sikerül-e fogynom, ha csak naponta egyszer eszem?

Figyelt kérdés
Naponta csak délben eszek normálisan,a többi étkezésre csak gyümölcs vagy joghurt,szeretnék kb.5 kg-ot leadni,sikerülni fog és mennyi idő?
2009. febr. 7. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit értesz a "normális" evésen. Ha a szokásos zsíros, szénhidrátgazdag ételeket - akkor ezzel hízni fogsz.
2009. febr. 7. 15:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendesen eszem ebédet,a zsíros kajákat amúgy sem szerettem.
2009. febr. 7. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sikerül,csak utána vissza is jön.Napokon belül.Minden étkezést tarts meg,a reggeli nagyon fontos,az midnneképp legyen szénhidrát és fehérje..a nap többi részében kerüld a magas szénhidráttartalmú tésztákat,fehérkenyeret.Joghurott gyöümölcsöt,eszegethetsz napközben,uzsira pl,de vacsorázz is normálisan .
2009. febr. 7. 15:35
 4/10 anonim válasza:
100%
Szerintem is a reggeli a legfontosabb, de nem hiszem, hogy jó ötlet a rendes vacsora. Jobb estére már nem enni vagy ha mégis, akkor csak gyümölcsöt. Barátnőm is így fogyott le, eredményesen és tartósan.
2009. febr. 7. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Már nem tudom akkor most mikor egyek ,a 90 napos diétába is az van hogy délelőtt csak gyümölcs. Én délelőtt gyümölcs,délbe ebéd,vacsi gyümölcs,joghurt,akkor most szerintetek ez így jó lesz?
2009. febr. 7. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
bocs hogy én nem a kérdésre válaszolok hanem meg szeretném kérdezni hogy ha én olyan 10-11 órakkor kelek fel néha akkor is ugyan úgy reggelizzek?
2009. febr. 7. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát ezt te tudod,de már én sem tudom hogy mit egyek és mikor hogy lemenjen az az 5 kg.
2009. febr. 7. 18:28
 8/10 anonim válasza:
100%

Az osztálytársam fogyózik. Nagyon sok folyadékot kell inni, mert a méreganyagok a zsírban raktározódnak el, és ha nem iszunk eleget, nem tud kiürülni. Naponta kell tornázni. Az osztálytársamnak összeállítottak egy étrendet, kevesebb, mint két hét alatt öt kilót leadott.Reggelire eszik 1szendvicset(sajt,csirkemell sonka,vaj,korpás kenyér)Tízóraira gyümölcsöt, kefirt. Ebédre salátákat. Uzsonnázni nem nagyon szokott. Vacsorára szendvicset eszik.Emellett naponta tornázik.

A gyümölcsökből a narancs, mandarin nagy mennyiségben zsírt éget. Olajos magvakat is érdemes enni.Az avokádó, az annyira hízlal, mintha 5 tábla csokit ennél meg. Ha drasztikusan diétázol, akkor az utolsó falatot mindig hagyd a tányérodon. A péksüti, és a kenyér a karcsú vonalak legnagyobb ellensége.

2009. febr. 7. 19:32
 9/10 anonim válasza:
Én naponta egyszer eszem, reggel elkezdem este abbahagyom, de nem fogyok.
2009. márc. 20. 21:16
 10/10 anonim válasza:
Nem evés nem segít. Télen volt egy kis családi problémám, szokásos 65ről lementem 54kilóra, mikor rendbejöt az élet vissza is mentem 63ra. Ha mozgok, és odafigyelek az evésre akkor a 60 kilót tökéletesen tudom tartani. Szóval nem a nemevés a megoldás.
2009. aug. 19. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!