Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem sikerül fogynom. Kezdek...

Nem sikerül fogynom. Kezdek összetörni! Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.

165 cm 62 kg.

ideális testsúlyomnak szeretném tudni az 58 kg.

nagyon odafigyelek hogy 6 után ne egyek .mindennap járok futni 3 km futok kb 15 perc alatt nem szoktam megállni.

április óta mindennapi rendszerességgel csinálom ezt . egyáltalán nem jön a változás sem kilóban sem centiben .

annyira szeretnék végre felvenni egy olyan csípőnadrágot amiben lapos hasam van. az összes barátnőm olyan szép, és aki kicsit molettebb volt elkezdett fogyózni és már most látszik rajtuk a fogyás. ugyanazokba a ruhákba járok nem sikerült semmi sem leadnom.

2 hete annyira elkeseredtem hogy elkezdtem mellé felülést is csinálni . ma már 80 at tudok megállás nélkül csinálni.

mi tegyek még?

bármire képes vagyok , de nem jön a változás

segítsetek:(

2009. júl. 29. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmiképp se add fel, minden szenvedés amit végig kell csinálnod a te neved alá íródik:) Én nem rég lefogytam 7 kilót sajátos diétával.:) Reggelire egy almát ettem rozskenyérrel (toast) kis vajjal és egy pohár tejet ittam mellé, ebédre vagy 3 főtt tojást ettem zöldségekkel vagy virslit zöldésegekkel kenyér nélkül vagy lecsót, halat sovány husokat, napi 2 lite sima vizet megittam, vacsira már csak egy könnyű és finom joghurtot ettem vagy zöldségeket összevágva legtöbbször paprika paradicsom:) nem muszálky betartani a hat után-t lefekvés előtt ne egyél 3 órával :) hetente csak 2x nassolj akkor se egésznap egy nap max egy csokit vagy egy kis kekszet:) napi 30 perc mozgás hetente 5x :) kerültem a cukrot a sót, a zöldségekre inkább citromlét facsartam (ugyan az a hatása van ) és ha nagyon édességre vágytam egy kis kanál mézet ettem de azt is csak egyet egy nap :) kerüld a nyulos ragados tésztákat: nokedli, palacsinta bolognai, spagetti stb minden látható zsírt töntess el a húsrol mielőtt megeszed, lehetőleg panír nélkül( bár az annyira nem káros) ne igyál alkoholt és ne fogyassz fehér kenyeret , ha nassolni akarsz almát egyél :)
2009. júl. 29. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

A mozgás mellé:

- Napi 5 étkezésen kívül ne egyél! Egyszerűen parancsold meg magadnak, hogy mindjárt uzsonna, kibírom addig!

- Tízóraira, uszonnára ne egyél: sós snacket (=chips, sós mogyi), mert visszatartják a vizet, bár nem zsír, de akkor is plusz kg-nak tűnik (és durva kalória bombák...), ne egyél édes kekszet, se csokit. Egyél gyümölcsöt, épp nyár van :) Tudtad, hogy 50 g (=fél tábla) csoki kalóriatartalma kb. 1 kg málnával egyenlő (290 kcal)? És hogy 50 g málna mindössze 14-15 kcal?

- Reggeli, ebéd, vacsora: amit eléd tesznek szüleid, amit szoktál, de mondjuk a mostani adag felét, 3/4-edét edd csak meg.

2009. júl. 29. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Valamit az étkezéssel csinálhatsz rosszul! Tudni kéne egy napi átlag étkezésed miből áll.
2009. júl. 30. 01:29
 4/6 A kérdező kommentje:

leírom a napi étrendemet persze ez eléggé vűltozó:

reggeli 6 db keksz lekvárral vagy egy szelet kenyér+szalámi és zöldségek+ 2dl tej

ebéd: főtt étel(szilvás gombóc pörkölt, krumplis tészta, sóska...bármi amit anyu főz(:

vacsora: általában ugyanaz mint ebédre

napközben szoktam enni még 2-3 karéj dinnyét(görög) 1 jégkrémet illetve ha van itthon palacsinta vagy muffin vagy esetleg csoki

az előszokott fordulni hogy nem vagyok éhes de akkor is eszek szinte már kényszerből

lehet hogy a sütik csokikkal van a gond?

mit ehetnék helyettük?

2009. júl. 30. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! olvasd végig az első hozzászolást:)
2009. júl. 31. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyenek eszel, nem idul be a fogyás, kenyér szilvásgombóc, palacsinta. na ezeket kerüld, de az elözö válaszolok leirták mit egyél. Kitartás.
2009. júl. 31. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!