Nem sikerül fogynom. Kezdek összetörni! Tudnál segíteni?
15 éves vagyok.
165 cm 62 kg.
ideális testsúlyomnak szeretném tudni az 58 kg.
nagyon odafigyelek hogy 6 után ne egyek .mindennap járok futni 3 km futok kb 15 perc alatt nem szoktam megállni.
április óta mindennapi rendszerességgel csinálom ezt . egyáltalán nem jön a változás sem kilóban sem centiben .
annyira szeretnék végre felvenni egy olyan csípőnadrágot amiben lapos hasam van. az összes barátnőm olyan szép, és aki kicsit molettebb volt elkezdett fogyózni és már most látszik rajtuk a fogyás. ugyanazokba a ruhákba járok nem sikerült semmi sem leadnom.
2 hete annyira elkeseredtem hogy elkezdtem mellé felülést is csinálni . ma már 80 at tudok megállás nélkül csinálni.
mi tegyek még?
bármire képes vagyok , de nem jön a változás
segítsetek:(
A mozgás mellé:
- Napi 5 étkezésen kívül ne egyél! Egyszerűen parancsold meg magadnak, hogy mindjárt uzsonna, kibírom addig!
- Tízóraira, uszonnára ne egyél: sós snacket (=chips, sós mogyi), mert visszatartják a vizet, bár nem zsír, de akkor is plusz kg-nak tűnik (és durva kalória bombák...), ne egyél édes kekszet, se csokit. Egyél gyümölcsöt, épp nyár van :) Tudtad, hogy 50 g (=fél tábla) csoki kalóriatartalma kb. 1 kg málnával egyenlő (290 kcal)? És hogy 50 g málna mindössze 14-15 kcal?
- Reggeli, ebéd, vacsora: amit eléd tesznek szüleid, amit szoktál, de mondjuk a mostani adag felét, 3/4-edét edd csak meg.
leírom a napi étrendemet persze ez eléggé vűltozó:
reggeli 6 db keksz lekvárral vagy egy szelet kenyér+szalámi és zöldségek+ 2dl tej
ebéd: főtt étel(szilvás gombóc pörkölt, krumplis tészta, sóska...bármi amit anyu főz(:
vacsora: általában ugyanaz mint ebédre
napközben szoktam enni még 2-3 karéj dinnyét(görög) 1 jégkrémet illetve ha van itthon palacsinta vagy muffin vagy esetleg csoki
az előszokott fordulni hogy nem vagyok éhes de akkor is eszek szinte már kényszerből
lehet hogy a sütik csokikkal van a gond?
mit ehetnék helyettük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!