Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül fogynom?!

Miért nem sikerül fogynom?!

Figyelt kérdés
175cm vagyok és 61kg, edzek rendszeresen, egészségesen étkezem, este már nem eszek semmit és egyszerűen nem sikerül fogynom, miért? Van valami tippetek hogyan indíthatnám be a fogyókúrámat? 56-57kg szeretnék lenni
2010. jún. 2. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Naponta többször kicsitkét kell enni. És menni fog. Beindul az anyagcseréd.
2010. jún. 2. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
mondjuk talán azért mert a szervezeted megpróbál védekezni az éhenhalás ellen...?és talán azért mert azt a kevés ételt is amit eszel elraktározza?ezt abból következtettem hogy eléggé ellentmondásos dolgokat írsz:rendszeresen étkezel,de este már nem eszel semmit.a szervezetnek még este is szüksége van némi kalóriára,mert bármily meglepő,még elalvásig azt elhasználod.na,nem akarok itt tovább okoskodni,de szerintem a tested nem akarja ezt a fogyást,mert teljesen ki vannak ürülve így is a glikogénraktáraid.
2010. jún. 3. 01:06
 3/3 A kérdező kommentje:
naponta többször eszek de este már nem, úgy értettem a rendszeresen étkezést, ez a súly azért közel sincs az éhenhaláshoz mé
2010. jún. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!