Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha olyan 15 kg-ot kellene...

Ha olyan 15 kg-ot kellene fogynom, s sikerül, s még megőrizni is szeretném, akkor egész hátralveő életemben nem ehetek már olyan dolgokat, amit szeretnék, ugye?

Figyelt kérdés
Tehát a sikeres és eredményes diéták egy életen át tartanak:(
2008. jún. 21. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azokat a "rossz szokásaid" vedd számba, amik miatt elhíztál (pl. mozgásszegény életmód, túl sok édesség majszolása stb.) Ezeken kell egy életen át változtatni - rendszeresen mozogj, és többségében figyeljél oda az étrendedre - ezt persze nem azt jelenti hogy alkalmanként nem ehetnél olyan dolgokat amik a fogyókúra alatt "tiltottak", de csak mértékkel és alkalmanként.

figyelmedbe ajánlom az alábbi linket, hogy mit mivel cserélhetsz le egészségesebb változatára:

[link]

2008. jún. 21. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
mozogsz és mást eszel, nagyon fincsi nem hízlaló kaják vannak (nem a norbi-buziságokra gondolok, hanem pl. zöldségekre...) én régen napi két-három szelet csokit megettem, és minden nap tésztát, pizzát és hambit ebédeltem és vacsoráztam este tízkor... most meg már egy éve nem eszem egyiket se, és sokkal fincsibb kaják vannak mint azok a szemetek... néha megehetsz belőlük mértékkel, de sztem nem is fogsz majd rá vágyni.
2008. jún. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!