Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen teát ajánlott inni...

Milyen teát ajánlott inni diéta alatt? És egy nap mennyit? Zöld tea jó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A zöldtea tényleg jó, napi legalább 3 pohárral ha mindennap megiszol,( kaja után 1 pohár)és ezt legalább egy hónapig akkor hozzájárul a súlycsökkenésedhez..nameg a sok jó dolog ami bene van hasznos tényleg.
2009. márc. 17. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
de cukorral vagy anélkül? :S
2009. márc. 19. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát diéta alatt szerintem logikus, hogy édesítőszerrel.
2009. márc. 23. 15:54
 4/7 anonim válasza:
Szia, a zöld tea tényleg jó, természetesen ha fogyni szeretnél akkor inkább mondjuk vmilyen édesítőszerrel vagy tényleg nagyon minimális mennyiségű cukorral édesítsd, és lehetőség szerint valódi citrom levével. Én egy nap egy 7,5 dl-es zöld teát iszom, és fokozatosan szebb a bőröm, fittebb vagyok, és segít a méregtelenítésben. Néha néha bedobok egy-egy pohár pu-erh teát, nézz utána, az is hat, de az íze elég pocsék.
2009. márc. 26. 13:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. márc. 26. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én a fogyokurám alatt nagyon jó teát találtam. Főkét fahéj izesítésű tehát itatja magát. 1 filterből 1-1,5l lehet lefőzni és ez a napi folyadékmennyiséget szinte fedezi is. Egy dobozban 20 db filter van. Gazdaságos!

Ha érdekel irj szivesen segitek!

2009. máj. 11. 15:33
 7/7 anonim válasza:
én sokat iszom, ezért én napi 1-2 liter zöld teát és 3 liter vizet iszom 3 napig, utána meg csak vizet. és nem teszek bele semmit, nagyon finom úgy is. az édesítőszer méreg, hiába kevés kalória...
2009. dec. 27. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!