Csak vizet inni jó diéta?
Figyelt kérdés
Néha persze ennék kicsit, salátát, vagy húst, 167 cm vagyok és 70 kg ez jó diéta?2011. máj. 30. 18:54
2/16 A kérdező kommentje:
ha nem , akkor mit csináljak? jah és közbe persze mozognék 20 kg akarok leadni
2011. máj. 30. 18:57
3/16 anonim válasza:
Persze.
Hiánybetegségek, hajhullás, foghullás, száraz bőr..
Soroljam még?
Ja, és ugyanolyan zsíros maradsz, mert izomból fogsz fogyni.
4/16 anonim válasza:
Nem, de ha egy napig CSAK vizet iszol, tehermentesíted a szervezeted és méregtelenítesz, én ezt csináltam, és sokkal jobban éreztem magam utána, nem kívántam nehéz ételeket, úgyhogy érdemes lenne ezzel kezdeni, majd normális étrendet követni, zöldség-gyümölcs, csirkemell, én legalábbis ezt ajánlom!
5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, és mennyit szabad fogyni egy héten hogy a bőrnek legyen ideje visszahúzódni, vagy arra is van valami torna?
2011. máj. 30. 19:00
7/16 A kérdező kommentje:
és mi a helyzet az ilyen fogyasztó porok tablettákkal?
2011. máj. 30. 19:03
8/16 anonim válasza:
semmit sem érnek.. olvasd el a testkontroll könyvet, és mozogj mellé rendesen. na akkor leadhatod
9/16 anonim válasza:
Szerinted lennének kövér emberek ha azok a csodák használnának?
Gondolkozz nagyon szépen kérlek!
10/16 anonim válasza:
Nem kell elolvasnod semmilyen könyvet, csak értsd meg a sikeres fogyás lényegét:
kevés szénhidrát (az is csak délig)
sok fehérje
mozgás
kalóriadeficit
Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!