Szerintetek diéta alatt lehet ilyet inni?
Úgy vettem észre, hogy ha ezt kortyolgatom, nem kívánom az édességet. Persze mellette minden nap eszek rendesen húst, zöldséget, zabpelyhet, túrót...
Fonyódi körte-és kaktuszfügeízű szénsavas izé (kb. mintha ásványvíz lenne ízesítve).
100g tartalma:
0,43 kcal
szénhidrát: <0,1g, ebből cukor: 0g
ilyen létezik? :D és ha igen, ihatom? :)
annyi kalória van benne mint 12 doboz tejben. épp ittvan a kezemben egy. onnan tudom.
persze hogy ihatod ha ilyen kevés kalóriabevitellel jár viszont vmit elírtál sztem. mármint számomra 2 mondat nagyon ellentmond egymásnak.
"ha ezt kortyolgatom, nem kívánom az édességet"
"ilyen létezik?"
én különösen kedvelem a csináld-magad otthoni kajákat, de lássuk be, nincs arra minden nap időm, hogy kaktuszfügelevet csepegtessek vízbe :)
egyébként nem tudom, miért lenne ellentmondás? azt, h nem kívánom az édességet, nem úgy értem, hogy pótlom vele azt a cukrot amit 2 szelet csoki mámoros falatozása hozna, hanem olyan érzésem van, hogy "édeset fogyasztok" így nem gondolok csokira. és sokkal többet meg tudok belőle inni, mint a sima vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!