Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek diéta alatt lehet...

Szerintetek diéta alatt lehet ilyet inni?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ha ezt kortyolgatom, nem kívánom az édességet. Persze mellette minden nap eszek rendesen húst, zöldséget, zabpelyhet, túrót...

Fonyódi körte-és kaktuszfügeízű szénsavas izé (kb. mintha ásványvíz lenne ízesítve).

100g tartalma:

0,43 kcal

szénhidrát: <0,1g, ebből cukor: 0g

ilyen létezik? :D és ha igen, ihatom? :)

2011. ápr. 14. 00:56
 1/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg tele van mindenféle mesterséges ízesítő vacakkal, de azt leszámítva nem hizlal. ez annyira elenyésző, hogy rendes étkezés mellett ilyen téren nem árthat (de attól még feltehetőleg nem egészséges).
2011. ápr. 14. 01:58
 2/6 Salx Narval ***** válasza:
Én sem tartom egészségesnek ezeket a löttyöket az adalékok miatt.Én inkább azt ajánlanám, hogy vegyél jó minőségű természetes édesítőt és te magad készíts italt, gyümölcsből, szálas teákból,ásvány ill forrásvízből.
2011. ápr. 14. 02:25
 3/6 anonim ***** válasza:

annyi kalória van benne mint 12 doboz tejben. épp ittvan a kezemben egy. onnan tudom.

persze hogy ihatod ha ilyen kevés kalóriabevitellel jár viszont vmit elírtál sztem. mármint számomra 2 mondat nagyon ellentmond egymásnak.

"ha ezt kortyolgatom, nem kívánom az édességet"

"ilyen létezik?"

2011. ápr. 14. 05:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben semmi szénsavasat nem innék, mert csak ártasz vele a szervezetednek. Kivonja a csontjaidból a kalciumot, szétroncsolja a fogzománcodat.
2011. ápr. 14. 09:08
 5/6 A kérdező kommentje:

én különösen kedvelem a csináld-magad otthoni kajákat, de lássuk be, nincs arra minden nap időm, hogy kaktuszfügelevet csepegtessek vízbe :)

egyébként nem tudom, miért lenne ellentmondás? azt, h nem kívánom az édességet, nem úgy értem, hogy pótlom vele azt a cukrot amit 2 szelet csoki mámoros falatozása hozna, hanem olyan érzésem van, hogy "édeset fogyasztok" így nem gondolok csokira. és sokkal többet meg tudok belőle inni, mint a sima vízből.

2011. ápr. 14. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, ihatod, de ne napi 4-5 litert, maximum 1-1,5-et.
2011. ápr. 14. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!