Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A SIO őszibarackot illetve...

A SIO őszibarackot illetve almát diéta közben is lehet inni?

Figyelt kérdés
Megnéztem és 44 Kcal-t tartalmaz az 1 literes kiadása. Egy nap sokat szoktam inni, van mikor egy egész dobozzal (1 liter) megiszok, vagy másfelet. Most diétán vagyok, edzek is szinte minden nap. Szóval nyugodtan ihatom délelőtt, délután meg este ezt az italt?
2011. júl. 13. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ameddig az víz felcukrozva, aromázva és valami gyümölcspéppel sűrítve addig tökmindegy hány (üres) kalória.

Inkább 100%os narancslevet, teát, citromos vizet.

2011. júl. 13. 13:23
 2/10 bix ***** válasza:

nem 100 grammban van annyi?

ha tényleg egy literben akkor nem oszt vagy szoroz, ha akarod ihatsz bolerót is, az is alacsony kcal tartalmú de ettől még nem több mint műanyag. a fogyókúrádat ha tényleg 44 kcalt tartalmaz a liter akkor nem befolyásolja

2011. júl. 13. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul nézted, 100 ml 44 kcal, 1 liter 440, ehelyett inkább akkor már friss gyümölcsöt egyél.
2011. júl. 13. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet ,valszeg 1 decijében van 44 kal,1 literben 440 kalória lehet,így a napi 1500 kalóriából 440 már meg is lesz neked az italodból. Azaz már csak kb 1100-at kell még ,hogy megegyél ma.
2011. júl. 13. 13:35
 5/10 bix ***** válasza:
utolsó: jah és így ellőtt cirka 450 kcalt a semmire, mert pillanatok alatt felszívódik és lecseng, úgyhogy hosszan semmiképp nem tart ki. teljesen fölösleges ilyenekkel ellőni a "drága" kcal-t
2011. júl. 13. 13:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van én néztem el. 100 ml-ben van 44 Kcal.
2011. júl. 13. 13:48
 7/10 bix ***** válasza:
akkor viszont felejtsd el.
2011. júl. 13. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem vegyél egy gyümölcscentrifugát és valamilyen gyümölcsöt (pl:alma,ez nagyon jó!)

a gyümölcsöt darabold fel és a dobd bele a gyümölcscentrifugába

és gyümölcslevet kapsz:Nagyon nagyon nagyon finom és

nagyon nagyon nagyon laktató!én mostanában kezdtem és nagyon atomüberkirály!Ne fogyassz ilyen boltba kapható gyümölcsleveket mert hiába 100%-os akkor se olyan finom mintha otthon csinálnád,ráadásul minden szir-szart beletesznek ami nem egézséges annyira,lehet hogy többe kerül almát venni mert sok alma kell hozzá hogy rendes mennyiséget kapj,de megéri!hidd el!

2011. júl. 13. 14:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Azt kérdezném meg, hogy egy 100 ml-ben mennyi Kcal lehetne a megengedett úgy, hogy ihatom, persze mértékkel?
2011. júl. 13. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk olyan 6 kcal...
2011. júl. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!