A SIO őszibarackot illetve almát diéta közben is lehet inni?
Ne haragudj, de ameddig az víz felcukrozva, aromázva és valami gyümölcspéppel sűrítve addig tökmindegy hány (üres) kalória.
Inkább 100%os narancslevet, teát, citromos vizet.
nem 100 grammban van annyi?
ha tényleg egy literben akkor nem oszt vagy szoroz, ha akarod ihatsz bolerót is, az is alacsony kcal tartalmú de ettől még nem több mint műanyag. a fogyókúrádat ha tényleg 44 kcalt tartalmaz a liter akkor nem befolyásolja
szia!
szerintem vegyél egy gyümölcscentrifugát és valamilyen gyümölcsöt (pl:alma,ez nagyon jó!)
a gyümölcsöt darabold fel és a dobd bele a gyümölcscentrifugába
és gyümölcslevet kapsz:Nagyon nagyon nagyon finom és
nagyon nagyon nagyon laktató!én mostanában kezdtem és nagyon atomüberkirály!Ne fogyassz ilyen boltba kapható gyümölcsleveket mert hiába 100%-os akkor se olyan finom mintha otthon csinálnád,ráadásul minden szir-szart beletesznek ami nem egézséges annyira,lehet hogy többe kerül almát venni mert sok alma kell hozzá hogy rendes mennyiséget kapj,de megéri!hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!