Diéta alatt lehet lefekvés elött meleg tejet inni?
Egyszer igen. Ha minden esete inni akarnád, nem javasolnám. De nemcsak diéta alatt, hanem akkor sem, ha nem fogyókúrázol. Éjjel a szervezetnek pihenni kell és regenerálódni, nem emészteni. Ha emésztenie kell, nem tud eléggé regenerálódni, és komoly betegségek alakulhatnak ki (reflux, rák).
Lefekvés előtt 2 órával már nem ajánlott enni.
Természetesen ha néha megéhezel, vagy későn érsz haza, vagy megkívánod a tejet, nem lesz semmi bajod. Csak rendszeresen nem lehet.
utolsó, ez azért nem teljesen igaz. én amióta az eszemet tudom, egészen 1 évvel ezelőttig (tehát cca 18 évig) minden áldott este, lefekvés előtt megittam 1 LITER tejet. hidegen, melegen, vanília cukorral, vacsi után, vacsi közben, sütihez, salátához, mindegy volt, de meg kellett innom, anélkül nem tudtam elaludni.
Persze most már életmódot váltottam, és diéta alatt amúgy sem férne bele ilyesmi, úgyhogy próbálok ráállni a heti 3-4x 1 pohárra. nem nehéz egyébként, mert a fehérjeturmixot is azzal iszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!