A 90 napos diéta és a torna mellett szeretnék fogyiteát inni? Melyiket ajánlanátok?
90 napos diéta és fogyitea helyett kezdj inkább egészségesen étkezni és eleget mozogni. hosszadalmasabb folyamat lesz, de legalább az életmódoddá válna és nem kellene többet aggódnod a súlyod miatt.
pontozz le nyugodtan, mert nem a kérdésre válaszoltam...
köszönöm a válaszod! :)
nem pontozlak le, mert a véleményedet írtad le. amúgy se használom a pontozást... szerintem értelmetlen...
ami meg az életmódváltást illeti: a diéta után életmódot váltok, de még szeptemberig szeretném leadni a súlyfeleslegemet. aztán vagy a testkontrollt vagy a Norbi Update életmód szerint élek majd.
Igazad van, mert ezek a diéták igazából csak böjtök. A szervezet méregtelenítésére jó, de tartós fogyásra nem, HA nincs életmódváltás mellette - és legtöbbször nincs.
Én is az egészséges táplálkozást és mozgást javaslom inkább.
Szia! A rossmanban is lehet kapni sok fogyi teát, nézz körül és biztos találsz valami jót!:)
Egyébként az előbb írtad hogy van sok recepted a 90naposhoz, írhatnál nekem is 1-2 tippet ilyesmit. Igaz én csak augusztustól tudom elkezdni de jó lenne!:) Köszi!
60 napos diétát csinálok. Tornázok és mellette csak vizet és zöld teát iszok. Salátákon élek,bár a csokit nem tudom megállni.:D
Azért egy sor csoki lemegy minden nap, de nem hizok tőle.
Lényeg az étkezésen van és a mozgáson. Semmilyen fogyasztó teát,gyógyszert véletlenül se próbálj ki. Tönkreteszik a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!