Mondanátok valami jó hánytatási módszert?
Figyelt kérdés
Nem tudok mit kitalálni:S A sósvíz nem használt...2010. aug. 22. 13:47
12/14 anonim válasza:
Rossz az, aki rosszra gondol. Lehet, hogy a csaj nem is fogyókúra céljából akar hányni. Személy szerint én az epebetegségem miatt szorulok arra, hogy hánytassam magamat úgy kb. negyedévente egyszer tuti. De a sós vizet én sem bírom meginni, még akkor sem, ha beledöglök a gyomorgörcsbe, amit az epe okoz. Marad a kezem. Humánus módszer: NINCS! Persze lehet, hogy én vagyok naiv és a kérdező tényleg egy leendő bulémiás. Mindenesetre a körülményeket nem ismerjük, nem ítélhetünk elsőre.
13/14 anonim válasza:
Szerintem se kell elítélni,lehet hogy külső szemlélőként hülyeségnek tűnik,de lehet ,hogy bulímiás ,vagy anorexiás.Nekem volt egy barátnőm,aki anorexiás volt,és szószerint depresszióba esett,ha nem tudta hánytatni magát,mert kövérnek hitte magát és mindent megtett a fogyás érdekében
14/14 anonim válasza:
Én se mértem, hogy miért kell lehordani a kérdezőt. Nem tudjuk, hogy miért kérdezte. Nem szidni kellene hanem a kérdésre válaszolni elvileg tudja, hogy mit csinál. Én is úgy találtam rá erre a kérdésre, hogy szilveszteri buliban rendfenntartó leszek és ezen belül is a hányók és hánytatás lesz a feladat köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!