Mondanátok valami jó hánytatási módszert?
Figyelt kérdés
Nem tudok mit kitalálni:S A sósvíz nem használt...2010. aug. 22. 13:47
2/14 anonim válasza:
agyaddal tuti, hogy nagy a baj, szóval inkább fordulj pszichiáterhez
3/14 anonim válasza:
NEM!!!!! És ha jót akarsz magadnak, szeretnéd a fogaidat épségben tudni és az egészségedet megőrizni, sürgősen felejtsd ezt el!!!!
5/14 anonim válasza:
..lemarja a fogaidról a zománcot,
mondjuk nekem szimplán akaratból is megy, bár sosem volt rá szükségem..
6/14 anonim válasza:
Forró almás süti, jó sok :P Apu sugárban hányt tőle, annyira bezabált belőle...
Egyébként tényleg nagy marhaság önmagad hánytatása. Szétmarja a sav a fogaidat, torkodat... A tterhességem alatt rengeteget hánytam, iszonyat rossz volt még a nyelés is, a saját nyálamat is szinte sírva nyeltem le, úgyhogy jobb, ha nem kísérletezel ilyesmivel :S
8/14 anonim válasza:
Gondolom pont lesz@rod, hogy tönkremennek a fogaid és a nyelőcsöved. Ezesetben nyomd le az ujjad, vagy egy kiskanalat a torkodon!
9/14 Tudor84 válasza:
-Kiszel Tünde meztelen képek
-Győzike reklám
-Móóónika Show vagy egyéb baromság
Nálam ezekből bármi meghányat!
De, ha neked túl erős a gyomrod ajánlom a pálinkát és a Garonét tuti okádás a vége!
10/14 anonim válasza:
Más örül ha nem hány,borzalom én ki vagyok ha hányok,semmi jó nincs benne akkor inkább,dundi vagyok :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!