Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valami jó módszert a kaja...

Valami jó módszert a kaja gyors eltávolítására? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Ujjledugástól nem hányok, sós vizet nem tudom lenyelni meg félek is töle, keserűsóval szintén az a baj hogy egyszerüen nem tudom leeröltetni, hashajtó gyógyszerek túrót se érnek, már nem tudom mit használhatnék. Nem állandó használatra kellene csak heti 1x
2011. márc. 13. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk az emésztés?

A hánytatás következményeit gondolom, ismered. A keserűső szerintem a legjobb hashajtó, de hashajtózni meg csak indokolt esetben szabad (és az, hogy beettél, de nem akarsz hízni, nem számít annak), különben jó kis következményei lehetnek annak is.

Minek kell neked heti egyszer? Inkább egyél kevesebbet.

2011. márc. 13. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Amúgy csak szólok, hogy hiába hashajtóznád magad, csak a székleted ürülne ki - de attól még a sok szénhidrát, zsír rég felszívódott.. ;)

Talán legyen önuralmad..

2011. márc. 13. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne akard hánytatni magad, mert rendszeressé is válhat, és akár bulimiás is lehetsz.Hashajtót se használj.Én a helyedben nem ilyenekkel próbálkoznék, hanem lemozognám a pluszba bevitt kalóriákat, mert a mozgás egészséges.Én is amikor kicsit többet eszek, elmegyek futni, vagy beteszek egy zsírégető dvd-t, és már nem is lesz bűntudatom.Vagy, ha nagyon megkívánsz valamilyen hízlaló ételt vagy édességet, ne edd magad degeszre, hanem csak egy keveset egyél belőle.Én is ma megkívántam a csokit, és ettem belőle egy szeletet, de nem vagyok kétségbe esve, mert úgy is ma le fogom mozogni.Néha lehet bűnözni, csak ne váljon rendszeressé.
2011. márc. 13. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
nem kell zabálni és nem lesz gondod -.-"
2011. márc. 13. 12:22
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi hogy érdekel titeket a dolog csak egyik sem volt válasz a kérdésre
2011. márc. 13. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
2-3 szem dulcolax este...egy idoben ittam azokat a borzalmas teakat meg keserusot de nagyon pocsek az izuk ezert neha hasznalom a ezt a bogyot...kimeletes es nem okoz gorcsoket
2011. márc. 14. 12:06
 7/9 A kérdező kommentje:
de annak is a hatóideje 6-10 óra és csak a vastagbélben hat, bevettem kettöt és semmi extra nem volt, kb 2x voltam wc-n
2011. márc. 14. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
többet ne egyél túl sokat ;)
2011. márc. 14. 19:54
 9/9 anonim válasza:

szerintem próbálj meg csak annyit enni amegyit bírsz...

ha tényleg nem bírod megállni akkor mej el orvoshoz...

ja és ha tényleg már ugy érzed, hogy nem kéne beléd már az a kaja akkor a szervezeted azt ugy is "elárulja" (mármint olyanra gondolok hogy ki hányod vagy ilyesmi...)

2011. márc. 26. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!