Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1500kcal napi bevitellel...

Napi 1500kcal napi bevitellel fogyhatok?

Figyelt kérdés
120 kilóból.
2019. máj. 30. 15:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Amúgy ha pénzt hajtana, nem csinàlna ingyen videokat. Mindenért fizetni kellene. Ez se nyert.
2019. máj. 31. 14:32
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Jah, mert a youtube videókkal nem keresel pénzt. Mondd ezt dancsónak, meg radics petinek. PÉNZ PÉNZ PÉNZ. Ezt jól beszívtad.
2019. máj. 31. 16:10
 33/37 anonim ***** válasza:
Ha keres vele, tőlem keressen, nem sajnálom tőle, mert a tanácsai segítettek. Nekem pedig egy fillérembe nem került.
2019. máj. 31. 17:09
 34/37 A kérdező kommentje:
7-es: multkor pl úgy lett 1300 a keretem, hogy egy szelet pizzát reggeliztem, cserébe később pisztáciát, almát meg ilyesmiket ettem csak. Igaz, egy szenyót is ebédre, de nem léptem túl. Üdítőket nem iszok, csak néha Cappy almalevet. Hu de sok válasz lett, többire is reagálok majd. Egyelőre ez a kaloriakeretes modszer tetszik nekem, valamennyire odafigyelve, hogy azért ne csak tésztás dolgokból álljon, de meg se vonom teljesen. Meg elég sokat sétálok melóban
2019. máj. 31. 17:19
 35/37 A kérdező kommentje:

A neten sok olyan diéta van amúgy, amiben sokkal többet kell enni, mint amit szoktam (főleg husokat) :D volt időszak, hogy teljesen zöldséges meg mindenféle fehérjés cucc, de néha kell ez is az is, cserébe max kib+zok magammal, mert egy isler kétszer annyi kalória pl, mint egy egészségesebb kajából, pl hal 2 db. De már ilyenkor is a kaloria számot nézem inkább. Én úgy érzem, mivel régóta tulsulyos vagyok és eddig nem működtek ezek, a csökkentett kalóriakeret fog. És amint lefogyok értelmesebbem étkezek, emellett ugyis hozzászokok, hogy elég kevesebbet enni. Én így érzem.

Elején nehéz volt 2 hete, mert rámtörtek a zaba rohamok. Bár egyből akartam 1000kalória alatti bevitelt teljesíteni. Most elindultam 2000-ről, 1600körül tartok. Ez sikerül is, van persze mikor becsusszan. De dolgozom rajta. 1300 körüli egyelőre a cél. legalább este 4-6 körülig viszem be ezeket, utána megpróbálok csak reggel enni.

2019. máj. 31. 17:28
 36/37 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező

Èn sem mondtam hogy a kalóriaszàmolàssal nem lehet fogyni. Azt sem hogy mindig mindent meg kell vonni. Egyszerűen csak arra jöttem rà, hogy felesleges, és nekem nagyon nem jött be. Nekem személy szerint nem csak a fogyàs a cél , hanem a közérzetem javulàsa is ( ami szénhidràtszegény életmódon javul). Plusz kényelmesebb ez, mert olyan dolgok megengedettek, amikben sok kalória van ugyan, de rengeteg fontos tàpanyag is, és nekem ez a lényeg. Ha neked bejön a kalóriamegvonàs, rendben van az is. De csak óvatosan azzal a csökkentéssel. Nagyon könnyen elvihet rossz irànyba ha csak kalóriàkat lâtsz és nem veszed figyelembe miből van. Attól hogy valamiben sok kalória van, még lehet egészséges és tàpanyagokban gazdag.:) Sok sikert kívànok!

2019. máj. 31. 17:40
 37/37 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2019. jún. 1. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!