Napi 1500kcal napi bevitellel fogyhatok?
A neten sok olyan diéta van amúgy, amiben sokkal többet kell enni, mint amit szoktam (főleg husokat) :D volt időszak, hogy teljesen zöldséges meg mindenféle fehérjés cucc, de néha kell ez is az is, cserébe max kib+zok magammal, mert egy isler kétszer annyi kalória pl, mint egy egészségesebb kajából, pl hal 2 db. De már ilyenkor is a kaloria számot nézem inkább. Én úgy érzem, mivel régóta tulsulyos vagyok és eddig nem működtek ezek, a csökkentett kalóriakeret fog. És amint lefogyok értelmesebbem étkezek, emellett ugyis hozzászokok, hogy elég kevesebbet enni. Én így érzem.
Elején nehéz volt 2 hete, mert rámtörtek a zaba rohamok. Bár egyből akartam 1000kalória alatti bevitelt teljesíteni. Most elindultam 2000-ről, 1600körül tartok. Ez sikerül is, van persze mikor becsusszan. De dolgozom rajta. 1300 körüli egyelőre a cél. legalább este 4-6 körülig viszem be ezeket, utána megpróbálok csak reggel enni.
Kérdező
Èn sem mondtam hogy a kalóriaszàmolàssal nem lehet fogyni. Azt sem hogy mindig mindent meg kell vonni. Egyszerűen csak arra jöttem rà, hogy felesleges, és nekem nagyon nem jött be. Nekem személy szerint nem csak a fogyàs a cél , hanem a közérzetem javulàsa is ( ami szénhidràtszegény életmódon javul). Plusz kényelmesebb ez, mert olyan dolgok megengedettek, amikben sok kalória van ugyan, de rengeteg fontos tàpanyag is, és nekem ez a lényeg. Ha neked bejön a kalóriamegvonàs, rendben van az is. De csak óvatosan azzal a csökkentéssel. Nagyon könnyen elvihet rossz irànyba ha csak kalóriàkat lâtsz és nem veszed figyelembe miből van. Attól hogy valamiben sok kalória van, még lehet egészséges és tàpanyagokban gazdag.:) Sok sikert kívànok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!