Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1500kcal napi bevitellel...

Napi 1500kcal napi bevitellel fogyhatok?

Figyelt kérdés
120 kilóból.
2019. máj. 30. 15:16
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
0%
Inkább 1200kcal-val próbálkozz
2019. máj. 30. 15:50
 2/37 anonim ***** válasza:
44%
Ne hallgass az elsőre. Napi 1500-al siman fogyni fogsz
2019. máj. 30. 16:11
 3/37 anonim ***** válasza:
85%

Egyikre se hallgass xdd

Már bocsi de én is ennyi voltam ugy csináltam ettem mindent a lènyeg az volt, hogy a napi 2000kcalt ne lèpjem túl. Emellè mèg próbáltam sokst sètálni ès mentek lefele a kilók.

Hidd el így is menni fog az elejèn 2000kcalt ne lèbd túl aztán ahogy elkezdesz egyre több kilót fogyni majd ugyis csökkenteni kell de ha az elejèn is keveset viszel be akkor kèsőbb nem lesz miből levinni plusz egy 120kilós embernek szerintem kevès az 1200 meg 1500kcal fogynál ezekkel is de ha azt akarod normális anyagcserèd legyen ne ilyen alacsonny kalóriával kezd!

2019. máj. 30. 16:26
 4/37 lilla64 ***** válasza:
Igen,de csak fokozatosan kezdj hozzá a kalóriacsökkentéshez.
2019. máj. 30. 16:42
 5/37 anonim ***** válasza:
68%

Kevés.

Én 170 kilóról indultam, 2000-2500 kalória közt eszek (ezt az adatbázis mutatta meg addig amíg beállítottam magamnak az étrendemet) grammra figyeltem a tápanyagaimat, és a rendszer a kalóriákat is mutatta, de én amúgy kalóriákkal nem foglalkozom, csak tápanyagokkal. Szénhidrátszegény-zsírban gazdag diétát tartok emelt fehérjével. 12 kilót fogytam eddig éhezés nélkül.

1500 kalóriával baromi éhes leszel, pláne a csak a kalóriákat akarod megvonni magadtól, és tápanyagok összetételével, minőségével, arányaival nem foglalkozol. Tapasztalatból írom amúgy, régen csináltam kalóriamegvonásos diétát, nem működött, és némi utánajárás után rájöttem hogy egyébként is baromság. Egy csomó értékes fontos tápanyagtól fosztod meg magad, ha kalóriák miatt aggódsz.

2019. máj. 30. 16:57
 6/37 anonim ***** válasza:
53%

Ja amúgy ezt a 12 kilót 3 hónap alatt dobtam le. 5. voltam.

Amúgy 2000-2100 kalóriàt egy àtlag ember simàn megeszik àtlagos súllyal. Nem kell a végtelenségig irreàlis tarthatatlan mértékig csökkenteni. A fogyàs nem egyenlő a koplalàssal. Ha nagyon lecsökkented csak az anyagcserédet vàgod tönkre.

2019. máj. 30. 17:37
 7/37 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó: mindenhol nyomatod az lchf hülyeségedet, már baromi uncsi.

Csak úgy mondom, hogy 170 kgból 12 kg-t fogyni 3 hónap alatt nem nagy érdem.

Én masfél év alatt fogytam le 130 kgról, 62-re , úgy hogy ettem mindent ami jól esett, csak odafigyeltem a kalória keretemre. Nem kell semmilyen csoda diéta, meg szénhidrátmegvonás, szimplán több kalóriát kell elégetni, mint amit beviszel. Ez szimpla fizika.

Kérdező: én 120 kgnál 1500 kalóriával egy szép és egészséges ütemben fogytam. Ne hallgass az utolsóra, egyél ami jól esik, csak ne lépd túl a kalóriakeretet. Nem vagyunk robotok, nem azért élünk, hogy minden finom dolgot megvonjunk magunktól, erre majd az utolsó is rá fog jönni, mikor besokall, hogy nem mer megenni egy szelet pizzát, pedig rohadtul kívánja, és elkezd zabálni, és visszaszedi mind a 12 kg-t amit leadott :)

2019. máj. 30. 17:46
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Jah és 6 éve tartom a súlyom. Bár még 8 kg-t jó lenne leedzeni magamról.

Nem kell örökké kalóriát számolni, mire elértem a célsúlyomat, tökéletesen megtanultam megérteni a testem jelzéseit, simán ott van a szekrénybe 3 tábla csoki és 2 zacskó chips, és ha most kimegyek a konyhába, képes vagyok csak 1 kocka csokit, és pár szem chipset enni, mert megtanultam mértéket tartani, és nem kellett kiiktatni, mindenfajta örömforrást az életemből.

2019. máj. 30. 17:51
 9/37 anonim ***** válasza:
54%

Jaj de nagy a pofád... Te is elkezdted valahol. Én is elkezdtem valahol. Ostobaság és szánalmas is, ledegradálni egy 12 kilós fogyást, csak mert az nem 50 kiló. MINDENKI elkezdi valahol. Szerintem természetes hogy 3 hónap alatt nem lehet 130 kilóból 62 kilóra fogyni. Te se ennyi idő alatt fogytál le. Arról nem tehetek, hogy az idő úgy halad ahogy, és csak 3 hónapja kezdtem el.

Mellesleg nem hülyeség a diétám, és nem divat, se nem csodadiéta, hanem BETEGSÉG miatt kell ezzel fogynom, ugyanis ha nem csökkentettem eléggé a szénhidrátot, nem tudtam egy dekát sem fogyni, képzeld el. A kalóriamegvonás arra volt jó, hogy folyton éhes legyek, semmi másra.

Mielőtt beszólogatsz, inkább tájékozódj. Amúgy nem csak én követem ezt a diétát, hanem más emberek is. És nem mellesleg egy profi dietetikus ajánlotta akinek azóta is hálás vagyok, és aki ugyanúgy nem tartja jó módszernek a kalóriaszámolást.

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy az ember mit miért csinál, ne okoskodj.

2019. máj. 30. 18:17
 10/37 anonim ***** válasza:
Csak akkor fogysz, ha erős fizikai munkát végzel mellette, pl. kazánkovács vagy napi 8 órában.
2019. máj. 30. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!