Napi 1500kcal napi bevitellel fogyhatok?
Amúgy meg, sehol nem írtam olyat, hogy ne egyen pizzát. Ebből is látszik hogy fingod nincs miről van szó de azért ócsárolod meg lenézed.
Képzeld, bármennyire is szeretnéd és ezt kívánod, nem fogok besokallni, kéthetente egyszer szoktam enni egy jó kis spagettit, akár palacsintát, vagy pörköltet tésztával, vagy pizzát is vagy más tészta ételt (mondjuk nem fehérlisztből). A szénhidrát csökkentése nem azt jelenti hogy salátán meg zöldséges húson kell élni onnantól. Mindössze csökkenteni kell. Mint mondtam előbb esetleg, ha nem akarsz nevetségessé válni, nézz utána a diétának. Személyre lehet szabni igényeknek megfelelően. ÉN legalábbis így csináltam.
Amúgy meg 12 kiló NEKEM nagy eredmény, mert szenvedés nélkül még soha nem fogytam ennyit, ugyanis még orvosok se mondták el nekem , hogy ennyire le kell vinnem a szénhidrátot a fogyáshoz. Ezért főként kalóriákkal szenvedtem, meg annyi szénhidráttal amennyit ők mondtak, de az a javaslat nekem nem volt megfelelő, mert túl sok volt és nem fogytam vele.
Ha nem tetszik ne olvasd el. Nem te fogod megmondani mikor hova írhatok és mit.
Ledegradálni más fogyását és sikerélményét, még ha jelenleg nem is tart extrán sok fogyásnál, undorító. Ez egyedül a te szegénységi bizonyítványod. Sajnállak.
Jó gyerekek azèrt ez a szènhidrátmegvonást persze az ilyen túlsúlyosoknál szokták mint pl az egyik válaszoló aki 170kgról indult. Na de attól, hogy neked ez beválik kedves kommentelő a kèrdező esete már ő nem akkora súlyról indul.
Ès hosszútávon nem lehet megvonni teljesen nullára a szènhidrátot igaza van a másik kommentelőnek.
Te megvonod magadtól de te is csak azèrt fogysz mert kaloria deficitben vagy! Hiába mondasz mást csak így lehet fogyni máshogy nem!
A testnek szüksège van a szènhidrára a normál működèshez hosszútávon nem tudja senki tartani a kevès szènhidrátot.
Èn azt tanácsolom kèrdező, hogy egyèl mindent de próbálj tápláló egèszsègesebb èteleket enni ès tart mèrtèket. Kezdetben ha számolod a kaloriát egy idő után már magadtol is tudni fogod kb mennyit szabad.
Megint butasàgot írsz. Senki nem mondta hogy nullàn kell tartani a szénhidràtot. Olyan nincs. A zöldség is szénhidràt csak mondom... Ahogy a gyümölcs is, a gabonàk főleg...stbstb. Akinek meg olyan betegsége van, kénytelen élete végéig alacsony szénhidràtdiétàt követni ha nem akar elhízni/ visszahíz.i/ le akar fogyni. Amúgy àltalànosan fogyàshoz is a legjobb a szénhidràtkorlàt. Az alacsony szénhidràt pedig nem nulla. Hanem 100 gramm alatt van. Esetemben pl 80-95 gramm között. Ez egy teljesen tartható diéta. Èsszel kell csinàlni meg némi informàciószerzést igényel. Ennyi.
Sokan elvakultan hisznek a kalóriamegvonàsban, mikor NEM minden kalória egyforma , nem mindegy miből eszel sok kalóriàt, mert nem minden kalória hat ugyanúgy a testre, és nem mindent kell kerülni csak mert sok kalória van benne. Egyszer talàn felfogjàk az emberek...hogy a kalória nem ellenség. Az energiaigény amúgy is dinamikusan vàltozó, nem mindig ugyanannyi. A kalória minősége nem mindegy. Vagyis hogy miből van. Az olajos magok pl hasznos tàpanyagforràsok sok kalóriàval, a csoki csak élvezeti üres sok kalória. Tehàt nem mindegy miből eszik az ember sokat.
Ahh csak ezt fújod
Könyörgöm ha valaki rendesen ètkezik minősègi èteleket alacsony szènhidráttal de nincs deficitben ugyanúgy tartani fogja a súlyt vagy hizni.
Egyetlen lehetősèg van a fogyásra ès az a deficit!! Semmi más mikor fogod fel?
Persze hü... Èk az orvosok te meg okos vagy. Jól van annyira beszükült a látásod, hogy az fáj.
Tudom, hogy fogsz de amint elkezdesz majd megint több cht enni megint fognak visszajönni a kilók. Lehet hogy lemennek a kilóid de nem mind1, hogy ezek tartósak lesznek-e. Ès mivel ezt a cht nem lehet èlethosszig tartani valószínű ha elkezdesz enni visszafogod hízni amit leadtál.
Ja ès ne haragudj de nem a ch miatt nem fogytál hanem mert sokat ettèl! Foghatod te bármire de senki nem fogja bevenni, hogy azèrt lettèl 170 kiló mert 160gramm cht vittèl be de közbe kevès kalóriát.
Te saját magad nyugtatod a baromságaiddal!! De ha neked ez jó de ne oszd az èszt másoknak!
Tudod ki zabàl, max a magad nevében beszélj.
Egyik héten egyszer eszek durum tésztàs vagy teljes kiőrlésű tésztàs kajàt, màsik héten egyszer valami krumplis kajàt. Ezen felül pàrolt zöldségeket , nyers zöldségeket, többféle húst, sok tojàst, némi sertészsírt, ch csökkentett kenyeret, sajtokat, salàtâkat, nat. Joghurtot, olajos magvakat, diabetikus- ch csökkentett édességeket, néha hüvelyeseket. Ès havi egyszer tartok egy csalónapot ésszerű keretek közt. Ezt én nem nevezném kínzàsnak.
De ha gondolod nyugodtan zabàld naponta hetente a sütit, csipszet ha attól jobb a lelkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!