Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1500kcal napi bevitellel...

Napi 1500kcal napi bevitellel fogyhatok?

Figyelt kérdés
120 kilóból.
2019. máj. 30. 15:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
40%

Nincs szükségem több szénhidràtra szóval nem fogok többet enni később sem, bàrhogy szeretnéd.

Azért lettem 170 kg mert fokozott inzulinrezisztenciàm van rettenet gyorsan hízok és sok évig nem tudtam róla. Csak hogy tudd magas inzulinszinttel NEM lehet lefogyni normàlisan. Akkor fogytam nagyon keveset nehezen amikor koplaltam. Az éhezést pedig sokàig nem bírja az ember.

Az inzulinrezisztencia szénhidràt intolerancia. Anyagcserezavar. Meséld el ezt egy 11 éves gyereknek aki aktívan sportol és úgy kezdett el folyamatosan hízni. Ja és akkoriban csipszikére sütikére csokikàra a szüleimnek nem volt pénze. Egyszerüen szar minőségű étrend volt, és nem tudtuk mi a bajom.

Màr felnőttként derült ki , akkor javasoltàk a 160 cht, de nem segített. A folyamatos próbàlkozàs és sikertelenség pedig nincs ember akit ne törne meg.... Akkor volt màr érzelmi evés is. Ezt nem is tagadom.. De legnagyobbrèszt az volt a hízàs oka, hogy nem tudtam mi a bajom és ez mit jelent pontosan ,illetve a rossz étrendi ajànlàs orvos àltal. A gyógyszereket bezzeg tukmàltàk. Azt hiszel amit akarsz. Elég volt hogy àtéltem...de az út màr megvan. Te meg foglalkozz a kalóriàiddal.

2019. máj. 30. 21:44
 22/37 anonim ***** válasza:
48%
Csinálj amit akarsz, csak ne biztasd másokat is a hülyeségre. Szerintem egy olyan kérdést nem találok a kategóriában, ahova ne hánytad volna oda a hülyeségeidet. Ahelyett, hogy ülsz egész nap a gyakori előtt, inkább menj és sportolj valamit, mert a gyakorin írogatástól sose fogsz lefogyni. És a többi ember is megszabadul a hülyeségeidtől.
2019. máj. 30. 22:15
 23/37 anonim ***** válasza:
72%

Egyèbkènt 170kilóból ennyi idő alatt 12 kiló az semmi, mèg mindig többet eszel mint kène hiába fogod itt bármire.

Persze szèp hogy fogsz de ha jobban figyelnèl mèg kevesebbet ennèl többet fogynál.

2019. máj. 30. 22:18
 24/37 anonim ***** válasza:
7%

Még mindig nem hülyeség, hanem dietetikus ajànlàsa inzulinrezisztenciàra. Ès àltalànossàgban fogyni vàgyóknak.

Akkor ülj a gyakori előtt és vinnyogj mert nem tetszik valami. hisztizz toporzékolj is mert valaki olyat ír amit az agyad képtelen befogadni/ végiggondolni is lusta vagy és utànajàrni is lusta vagy csak fújsz.

kalóriamàniàs fanatikus. na csà.

2019. máj. 30. 22:24
 25/37 anonim ***** válasza:
Ezt amit leírtál pont te csinálod :'D
2019. máj. 30. 22:28
 26/37 anonim ***** válasza:
6%
Nem fogok kevesebbet enni mert nekem jó így. A tàpanyag megvonàsa nekem nem vàlt be ès kész. Nem kell egyàltalàn havi 10 kilót fogyni hogy közben éhezzek. magasról leszarom hogy neked 12 kg semmi. Nekem fontos. Szànalmas hogy lenézed. Mindenki elkezdi valahol.
2019. máj. 30. 22:29
 27/37 anonim ***** válasza:
6%

Még egyetlen dolog, aztán hagylak mert fájdalmasan szűk látókörű vagy.

Ha veszed a fáradtságot és a hajlandóságot, hallgasd meg a videót és próbáld meg felfogni a hallottakat. Ha nem az szíved joga, de amíg az agyadig nem jut el legalább ennyi, addig puszta tudatlanságból írod, hogy hülyeség az étrend amit csinálok.

https://www.youtube.com/watch?v=U1MBynWIkkA

2019. máj. 30. 22:44
 28/37 anonim ***** válasza:
90%

Komolyan? Youtube videó, mint hiteles infó? Ez a nő is kb ugyanaz, mint a rubint rékáék. Csak a pénz és a pénz lobog a szeme előtt. Nézd már meg a weboldalát. Szaros keto alapokért elkér 20 meg 30 ezer ftot.

Mint mondtam csinálj amit akarsz, csak ne fosd minden poszt alá ezt a hülyeséget, meg ezt a nyomorék nőt, mert bármit bekajáltat az emberekkel csak minnél többen nézzék a videóit, meg vegyék meg a hülyeségeit

2019. máj. 31. 07:05
 29/37 anonim ***** válasza:
90%

Menj vissza általános iskolába biológiát tanulni jobban jársz :D

Te azért vagy el napi 100gramm szénhidrát alatt mert nem csinálsz semmit, otthon ülsz egész nap! De ha dolgoznál normális munkát mint a többi ember hidd el ennyi szénhidrátnál összeesnél ilyen túlsúllyal!

Aki normális életet él és nem otthon van egész nap annak nem elég 80gramm szénhidrát.

2019. máj. 31. 11:29
 30/37 anonim ***** válasza:
56%

Sejtettem hogy semmit nem fogsz fel belőle mert nem is akarod megérteni. Munka mellett is teljesen elég a kevesebb szénhidràt is mert a több zsírból van energiàm. De nem fogod fel. Ketogén diétàval meg azért foglalkozik mert bizonyos betegségekben teràpiàs hatàsú.

Megsúgom nem én vagyok az egyetlen itt aki kevesebb chval és több zsírral kezdett fogyni és jól érzi magàt. Na mindegy , reménytelen eset vagy teljesen. Èn nem pazarlok ràd egy percet se tovàbb mert felesleges. Èrtetlen és buta vagy.

Lehet hogy lefogytàl màsfél év alatt de ehhez jött egy irdatlanul nagy pofa és arrogàns stílus is., meg lenézés az irànt aki most kezdte. Pedig neked kéne legjobban àtérezni azt, hogy mennyire meg kell küzdeni és mennyi idő kell a fogyàshoz. Nàlam ott vàgtad el magad teljesen, hogy semmivel egyenértékűnek nevezted azt a 12 kilós fogyàst aminél éppen tartok. Egy ember aki tudja mivel jàr lefogyni, nem viselkedik így. Vagy kamu az hogy elhízott voltàl, vagy pedig mérhetetlenül undorító személyiség lettél tőle, nagyon elszàlltàl. Kàr. Na szia.

2019. máj. 31. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!