Fontos a minőség, vagy mindegy mit csak legyen meg?
Sziasztok, azzal.tisztába vagyok hogy a fogyáshoz számolni kell a kalóriákat, na de..
Nekem a fogyáshoz a napi bevitelem 1100(kaloriabazis szerint), na de ilyenkor mindegy mit eszem csak legyen meg az 1100 napi, avagy úgy legyen meg hogy diétásan étkezem?
Szeretnék neki állni de nem tudom feldolgozni-bocsánat- hogy hogyan is csináljam xD
Közel 25 kilot szeretnék leadni elégé felszaladt rám a rendszertelen és baromi sok evészettel, heti 3x járok edzésre(röplabda),és úgye az étkezéshez kérnék tanácsot, hogy mindegy hogy hogyan van meg az 1100kcal? 167 cm/84kilo 22/N vagyok.
A kalória a fogyáshoz kell. Akkor is lefogysz, ha egy nap csak 3 tábla csokit eszel. De az egészséghez nem elég számolni a kalóriákat. Ahhoz olyat kell enni, amiben tényleg van hasznosítható tápanyag, vitamin, stb.
(Btw nekem kicsit kevésnek tűnik az 1100kcal)
Értem, köszönöm! :)
Tehát nyugodtan vihetem feljebb olyan 1200/1300ra?
Köszönöm!
Én egészségesen terveztem.
De meg fogalmazodott bennem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!