Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég a sok hülye divatos...

Elég a sok hülye divatos diétából. Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

Nagyon sok diéta nem jött be, sőtt egy sem igazán, de sokat kell fogynom.

Én az egészségem megörzésével akarom mindezt elérni.

A módszerem a következő:

Sok csirkehúst eszem, mellé mindig vagy savanyúságot, vagy főtt zöldséget.

Pl főtt csirkecomb + főtt sárgarépa (vagy csirkemellel mindez)

Mellőzöm a tésztákat, a kenyeret, sütiket, pogácsát, egyszóval a lisztes dolgokat.

Cukrot eszem, mert az édesítőkkel kapcsolatban negatív tapasztalataim vannak. Nálam a cukor annyi, hogy teázom. Mondjuk napi 2 liter teát iszom, ebbe összesen 8 evőkanál cukrot teszek. Ennyi a napi cukorbevitel. Bár néha nem teázok csak csapvizet iszok, ilyenkor nem jut be cukor, nme annyi.

Nem eszem édességet, semmi cukor, semmi chips vagy sültkrupli. mellőzöm a krumplit.

Lényegében sok-sok fehérjét eszem (csirkehús, tojás, tejtermékek)sok zöldséget gyümölcsöt, ezek a köreteim, néha rizs is belefér köretként.

Sport: heti 3 alkalommal dvd torna kb 1 óra

Heti 3 alkalommal futás (3 km)

Sajnos eléggé elhíztam, újra egészséges akarok lenni, ezt a táplálkozást életmóddá akarom fejleszteni.

Így a sok felesleget ledolgozhatom a fenekemről, mert az súlyosan problémás, meg a combjaim.

Adataim: 21/167/72 lány

2010. jún. 29. 00:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nagyon sok a cukor a teában. Vannak alternatívák, néhányat fel is soroltak. A csoki kérdés megint érdekes. Elfogadom, hogy néhányan nem tudnak ellenállni neki. Személy szerint én soha nem voltam édesszájú, de azért néha én is megkívánom. Ilyenkor pedig eszek egy fehérjeszeletet. Sokkal finomabb, mint bármelyik közismert csoki, és legalább hasznos tápanyagok vannak benne. Viszont drága 400-450 Ft egy szelet, viszont felér egy teljes étkezéssel tápanyag szempontjából, és legalább az ára miatt nem tömöd két marékkal. Egyszer kétszer meg ki lehet bírni egy hónapban. Tényleg nagyon finomak. Ilyenekre gondoltam: [link]
2010. júl. 1. 22:15
 32/33 anonim ***** válasza:
Ilyeneket én is szoktam enni. Olyan süti ízük van szerintem:D
2010. júl. 2. 09:24
 33/33 anonim ***** válasza:

8 evőkanál cukor? az baromira sok. kb 160-200 gramm. Ez annyi, mintha naponta megennél két-három zacskó gumicukrot,vagy meginnál egy 2 literes cukrozott kólát.

Nem csoda, hogy nem működnek a diéták, ilyen cukorfogyasztás mellett. A sok cukor miatt túl sok inzulin termelődik a testedben, és ez gátolja a zsírmobilizációt.

amúgy a diétád rendben lenne, csirkecomb helyett csirkemellet javaslok, kevésbé zsíros. Tea helyett meg ásványvizet, és akkor működni fog.

2010. júl. 2. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!