Az gond ha kihagyom a diétából a gyümölcsnapot meg a víznapot?
Figyelt kérdés
és majd ha már jobban megy visszaveszem....2011. jan. 29. 12:50
1/6 anonim válasza:
Na, nem akarom ide is leírni, amit a múltkor...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__15..
nézd meg a 2. hozzászólást, és gondold át mégegyszer ezt a 90 napost.
2/6 anonim válasza:
Azt meg már senki nem ecsetelte, hogy ha végig is sikerül csinálnod a 90 napot anélkül hogy éhenhalnál, lebetegednél, vagy még többet híznál - mivel a szervezeted mindent elraktároz amit tud -, akkor rögtön az első szabadnapodon teletömöd magad mindennel amit találsz, és még felszedsz pár kilót 2-3 nap alatt...
3/6 anonim válasza:
[link] figyelmedbe ajánlom, hogy Ő mit ért el 90 napossal... :S
4/6 anonim válasza:
Az egész 90 napos egy rakás hulladék, plusz ha ebből épp a gyümölcs és víznapot hagyod ki, akkor az egész arról szól, hogy telezabálod magad és nem tisztítod magad. A többi nap ugyanis a zabálásról szól... ennyi erővel ne diétázz egyáltalán.
5/6 anonim válasza:
Egyél kevesebbet, alapból leginkább sokszor annyi zöldséget és gyümölcsöt, mint amúgy... meg mozogj, ne ilyen hülye diétákban bízz, főleg, ha még azt sem tudod rendesen végigcsinálni.
Persze, hogy nem baj, sőt, én csak napi 20tábla csokit ettem és fogytam 70 kilót... Kb ez a szint, már bocs.
6/6 anonim válasza:
Jó, de mi az, hogy egyen kevesebbet? Mákos tésztából, meg dinnyéből is keveset enni? Oké lehet, hogy lefogy tőle, de az nem zsír lesz és utána jól lecsökken az energia felhasználása és az anyagcseréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!