KÉTSÉGBEESVE! Hogyan állhatnék ismét vissza a rendes étkezésre? Lelki gond?
Végigcsináltam a 90napos diétát, kisebb nagyobb bunozéssel, s csokkent a sulyom. de képtelen vagyok visszaállni másképp enni. Nem eszem krumplit, kenyeret, reggelre csak gyumolcsot, megbanom, ha nem napokra osztom be az evést vagy ha becsuszik vmi. Hogyan tudnek ismét megenni egy tányer krumplipurét, vagy rántással készült ételt? (s vanak napok, hogy csak szénhidrattal tomom s csak tomom magam, hamar ugy erzem eleg)
Segitsetek!
Ugye értitek mégis mi a helyzet?
Valószínűleg kicsit kimerült a szervezeted,illetve még nem tudott átállni a 90naposra...Ha elkezdesz egy más étrende,ami időre szól,akkor érdemes utána nem feladni és összevissza enni életed végéig,hanem valami kis rendszert belevinni az étkezésedbe.
Szerintem rendben vna,hogy most 90 nap után néha összevissza eszel.Az étvágynak sok mindenhez köze van,pl a ciklusoz,az időjáráshoz,a hold állásához.Ha bűntudatot érzel,akkor fuss egy kört a bűnözés napján valahol,vagy mozogj kicsit :)
Ne legyél magadhoz szigorú!Egyébként ha betartod azt,hogy naponta X-szer eszel,az már szuper dolog.Bőséges reggeli,rendes meleg étel ebédre,és lájtos vacsi.Lehet közben nasizni,a lényeg,hogy azért este 7-8 után már ne egyél.
Köszönöm az első kettő válaszát!!!
utolsó, Téged nem értelek, avval hogy: vissza akarsz hizni? Természetesen nem, de miért kérdezed ezt?
Igazából én sem értem, miért olyan kétségbeejtő hogy nem tudsz azonnal visszaállni a 90 napos után (általában épp a lassú, hetekig tartó visszaállás az, ami javallott - mondjuk 90 naposnál lehet másképp van, ezért sem értem mi értelme van olyan diétát folytatni, ami még csak nem is hasonlít arra, ahogy valójában az egészséges étrend kinézne), meg hogy miért gond hogy nem tudsz megenni egy rántással készült ételt.
Ez sokkal jobb, minthogyha a diéta után elkezdtél volna összevissza enni, mondván már lehet.
Az én diétám 15 éve befejeződött, de azóta se eszek rántással készült ételt, legszívesebben gyümölcsöt reggelizek, de emiatt sosem éreztem kétségbeesést :)
Kedves Kérdező!
ha evéssel kapcsolatos problémáid vannak, akkor talán már neked is érdemes lenne egy pszichológust felkeresni. az nem normális, hogy valaki problémát csinál belőle mit eszik, amikor eleve: van mit ennie.
Kedves Aczél!
A rizset sem tudom megenni!!!!
A csirket s a sima zoldseget igen.
Talán iagazd van, a pszihologussal kapcsolatban.
Már nagyon reg letelt a 90 napos dieta kb 1,5 max2 honap s nem meeeegy, s kozben megis kilengéseim vannak, marmint ahogy irtam, hogy van hogy csak szenhidrattal tomom magam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!