Aki 5x étkezik és fogyni vagy súlytartani akar, az nem ehet meg egyik étkezésre sem egy sima menüt, nincs többé ebéd a munkatársakkal, vacsora a barátokkal?
Én rendelek ebédet, és figyelek rá, hogy kb. 500 kcal legyen, azt megeszem egybe. Tízóraira és uzsira gyümölcsöt eszem, reggelire és vacsorára szintén 500-500 kalóriát.
Ha étterembe mész, mindig van saláta natúr hússal, az nincs 1800 kcal, ráadsául nem muszáj felzabálni az egészet. Legtöbb helyen elcsomagolják a maradékot, ha kéred. Ha meg nem, még mindig jobb otthagyni, mint hízni tőle. Évente párszor belefér egy normál ebéd, de még a süti is. 1 nap alatt nem lehet meghízni, ahogy lefogyni sem lehet. És a vendéglőnek sem a zabálásról kéne szólni, hanem az ünnepről és a társaságról. Elvileg ennek kéne boldoggá tennie, és nem a fél disznónak, amit kihoznak. Szerintem elég szomorú, ha az ünnep a zabálástól ünnep.
Néha lehet enni ilyeneket.
Gondolom te sem mindennap akarod ezt.
Én 19kg-ot fogytam eddig,de bizony nálam is voltak családi ebédek,pizzázások,éttermek,sőt még meki is.Én updatezom,de itt is vannak szigorú megkötések ha valaki fogyni akar.Mégis fogytam néha-néha pedig bűnözöm.Tornázz és tartsd be a diétádat,de néha nyugodtan engedd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!