Segitenétek? Fogyni szeretnék kb.10 kg-ot. Így fogok fogyni? Reggeli: 1 kifli szalámival és paprika. Ebéd: Meleg étel de nem főzök külön és keveset ebédelek. Uzsizni nem szoktam.
Vacsora általában 7 körül van akkor is 1 kifli szalámi vagy főtt tojás.
Este 7 után már nem eszek és kb. 15 percet tornázok mindennap és megiszok 2 liter folyadékot (ásványviz)
Van egy 3 éves kisfiam és utána lehet menni egész nap!
Így van esélyem fogyni?
Szia!
Én csak a saját nevemben szólhatok, de "ennyi" étellel én soha nem tudtam még fogyni:(:(...ebédre egyél minél kalóriaszegényebb dolgokat, fehér hús, zöldségek, alacsony kalóriatartalmú gyümölcsök,ha a vacsit pedig lecseréled egy salátára öntet és sajt nélkül például, akkor szerintem hosszú távon hatásosabb lesz. Vagy próbáld ki a 90 napos fogyókúrát, nekem az régebben tök hatásos volt, és nem kellett éhezni, egy hónap alatt tuti volt a minusz 5-6 kg. Én most 6 hét alatt fogytam 10 kg-ot, de erről nem is nagyon irkálnék, mert ahogy látom itt néhány felhasználót más kérdéseknél, szerintem leharapnák a fejem...sok sikert!:)
Sun84!
Lehet, hogy fogytál 20 kg-t, de attól még nem vagy egészségesebb. Akár 50 kg-ra is lefogyhatsz torna nélkül, viszont nem számolsz a zsigeri zsírral, ami a szerveid között bújik meg, és sok betegség okozója lehet! Aki nem mozog, és úgy fogy sokat, még 50 kg-san is elhízott lesz. Nem feltétlen a kiló az atyaúristen, létezik testzsír százalák is! ezt nem bántás képpen írtam, csak, hogy tudj róla.
A 6 után nem evés marhaság. Akkor ha 6-kor kelsz, 12 óráig éheztetnéd a szervezeted?
Én 4 hónap alatt fogytam 12 kilót. Nem mozogtam különösebben, de valamennyit azért csináltam a nem megerőltető fajtából (30 perc). Kevesebbet ettem, lemondtam a zsíros húsokról, a cukros italokról, és teljes kiőrlésű kenyérre cseréltem a fehéret. Nem volt sok feleslegem, de így is sikerült.
A hat után nemevősnek: Ez hülyeség, felejtsétek már el!
Ja, tudom, minden ilyen mítoszterjesztőnek van ismerőse, aki állítólag így fogyott le, aztán honnan tudjátok, hogy a diéta mellett a hat-után-nem ebbe számított-e? Bakker, nincs benned beépített svájci óra, ami pont este hatkor GMT+1 csörög egyet, hogy heló, emésztésügyileg vége a műszaknak, tessék koplalni.
Én több, mint 10 kilót fogytam, és elalvás előtt MINDIG ettem. Minden. Áldott. Nap. Este tizenegykor, hajnali kettőkor, mikor hogy jött ki. A lényeg, hogy MIT eszel alvás előtt (fehérje fehérjével, lehetőleg).
Ja igen, ma éjjel ébren leszek, legközelebb olyan holnap reggel nyolc-tíz között fekszem majd le. Szerinted mennyi értelme lenne este hat után nem ennem? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!