15 kg-ot szeretnék fogyni. Mit javasoltok? Mit csináljak, mit egyek? Reggelire eszem 1 gyümölcsöt, délben ebéd, vacsi 1 joghurt. Mégsem tudok fogyni.
Ez nem normális étkezés, így nem is fogsz fogyni. Viszont beteg lehetsz tőle, szóval egyél rendesen. Ennyi erővel le is vághatod mindkét lábad, az is -15kg lenne nagyjából.
Mozogni kell, sportolni, sokat, jól.
Először is szeretném leszögezni, hogy nem mindenkinek van DÉLBEN EBÉD! Úgy hogy ezen nem kell kiakadni ennyire! Nem evidens, hogy mindenki a pontos időpontokat tud betartani a főétkezéseknél. Ha legalább kötözködsz tényleg úgy, hogy ne téged nevessenek ki. "LOL"!!!!
A kérdezőnek:
Véleményem szerint a reggeli nagyon kevés. Ott többet kellene enned ahhoz, hogy a szervezeted normálisan induljon neki a napnak. Persze nem cukros dolgokra gondolok itt. Pl.: alma, teljes kiőrlésű kenyér egy kis sonkával. Rengeteg vizet igyál meg egy nap! Ez nagyon fontos. Esetleg ebéd és reggeli között valami gyümölcs, hogy az anyagcseréd ne lassuljon le. Ebédnél fele adagot. Ebéd és vacsora között szintén valami nem nagy adag, könnyű kaja. Vacsorára meg szerintem jó a joghurt.
De én teljesen másképpen diétázok és már 10kg lement. Nekem is még egy ötös kellene. Természetese nem mindenkinek ugyan az a típusú diéta a jó!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!