Ilyen esetben hogy tudnék fogyni?
Eddig a 168 cm-es magasságomhoz 58-60 kg körül voltam, de most felmentem 65 kg-ra. Szeretnék egészségesen, normális módon visszafogyni és megtartani azt a súlyt. A dolgot nehezíti, hogy tej- és gyümölcscukor érzékeny is vagyok. Az ebédem és a vacsorám adott, a kérdés, hogy reggelire, suliban és uzsonnára mit kellene ennem? Puffasztott rizs, háztartási keksz esetleg szóba jöhet?
Mozgásnak Rubint Réka dvd-re, Leg Magic-re vagy hulahoppra gondoltam. Melyik lenne a legjobb? Használnak egyáltalán?
A válaszokat előre is köszönöm.
16/L
szendvics-teljes kiőrlésű kenyér+sonka, főtt tojás, laktózmentes sajt-medvének is van ilyen, zöldségek
körözöttes szendvics-laktózmentes túróból+zöldség
rántotta sok zöldséggel+1sz tk kenyér
zabpehely+laktózmenttes/szójatejjel, joghurttal
cukormentes müzliszelet, korpás keksz laktózmentes joghurttal/kefírrel, szójaitallal
paradicsomlé
pufirizs sonkával, zöldséggel
cékla, savanyúkáposzta, sütőtök,
szinte nem is kényes
a helyzeted.
tejtermékeket alapból is lehet hanyagolni, és gyümölcs nélkül is lehet egészségesen élni.
több zöldség, hús, összetett szénhidrátok, ééés.. magvak. a dió mondjuk gyümölcs, de a tökmag nem.
edzésnek thaibox, de legalább valami mai divatos táncra vagy ugribugrira elmehetnél, de ha nme akkor otthon inkább intenzív ugrókötél + saját súlyos erősítés. ezekkel baromi jó eredményt elérhetsz, okkal csinálok én is hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!