Elég a sok hülye divatos diétából. Ehhez mit szóltok?
Nagyon sok diéta nem jött be, sőtt egy sem igazán, de sokat kell fogynom.
Én az egészségem megörzésével akarom mindezt elérni.
A módszerem a következő:
Sok csirkehúst eszem, mellé mindig vagy savanyúságot, vagy főtt zöldséget.
Pl főtt csirkecomb + főtt sárgarépa (vagy csirkemellel mindez)
Mellőzöm a tésztákat, a kenyeret, sütiket, pogácsát, egyszóval a lisztes dolgokat.
Cukrot eszem, mert az édesítőkkel kapcsolatban negatív tapasztalataim vannak. Nálam a cukor annyi, hogy teázom. Mondjuk napi 2 liter teát iszom, ebbe összesen 8 evőkanál cukrot teszek. Ennyi a napi cukorbevitel. Bár néha nem teázok csak csapvizet iszok, ilyenkor nem jut be cukor, nme annyi.
Nem eszem édességet, semmi cukor, semmi chips vagy sültkrupli. mellőzöm a krumplit.
Lényegében sok-sok fehérjét eszem (csirkehús, tojás, tejtermékek)sok zöldséget gyümölcsöt, ezek a köreteim, néha rizs is belefér köretként.
Sport: heti 3 alkalommal dvd torna kb 1 óra
Heti 3 alkalommal futás (3 km)
Sajnos eléggé elhíztam, újra egészséges akarok lenni, ezt a táplálkozást életmóddá akarom fejleszteni.
Így a sok felesleget ledolgozhatom a fenekemről, mert az súlyosan problémás, meg a combjaim.
Adataim: 21/167/72 lány
Értem én, hogy a teába nem kellene cukrot tennem.
Én úgy szoktam, ha már valamit kritizálok, jobbat is mondok. Nem csak azt, hogy mit ne és miért ne, azt is, hogy akkor mi lenne a helyes.
Ha jobbat tudtok, írjátok meg, nyitott vagyok az újra, ha ésszerű.
Milyen teát isztok, ami önmagában is finom?
Én sok teát iszok, a vesém miatt sokat kell innom. nem engedhetem meg magamnak, hogy 1500 Ft-os teát vegyek 2-3 naponta.
Általában Sir Mortont iszok, szeretem az ízét, vagy Pickwicket, de egyiket sem bírom meginni izesítés nélkül.
Cukor helyett nyírfacukor, elég drága, de nincs mellékíze.
Én is cukor nélkül iszom a teát. Régen 1 bögrébe 1 kockacukrot tettem, de fokozatosan leszoktam róla. Egyre csökkentsd az adagodat. A teát kb. 2 percig kell áztatni, akkor lesz jó íze, amit önmagáért lehet élvezni. Az erősebb, pl. Twinings teáknak kevesebb kell.
Múltkor nagy szükségem lett volna energiára, és tudtam, hogy ha iszom egy bazi erős teát kockacukorral, akkor azzal kihúzom egy ideig. (Nem volt más lehetőségem, mint a tea.) Ki kellett öntenem, olyan édesnek éreztem az 1 cukorral azután, hogy megszoktam.
A gyümölcsteák meg nem keserűek.
Mondjuk a fekete teát nem szabad hagyni jéghidegre hűlni, mert úgy nagyon rossz üresen.
Nekem tetszik,ez elég egészséges táplálkozásnak tűnik :D
Én is ilyeneket eszek,csak olyan 900-1000 kcal körül és nem futok,hanem mindennap tornázok.Pedig úgy szeretnék futni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!