Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lány vagyok 17 éves,180 cm és...

Lány vagyok 17 éves,180 cm és 92 kg, kövér vagyok?

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 18:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned,szerintem tudod magadtól is a választ.

Lehet furcsán fog hangzani,de fotózd le magad meztelenül egy tükörben és nézd meg a fotót.

Valahogy ha a tükörbe néz az ember,akkor azt látja,amit látni akar,de ha egy fotón látod magad "kívülről",akkor sokkal inkább a valóságot.Nekem bevált és elkezdtem többet mozogni.:)

2018. okt. 15. 07:25
 32/33 anonim válasza:
13%
Engem eléggé letaglóz, hogy ha egy nő nem 50 kg, akkor kövérnek van titulálva, szinte nem is számít nőnek a férfiak szemében.. és látom itt is hogy mennyi ember ellenszenvét kiváltja. Sajnos kevesen vannak, akik nem csak ezzel foglalkoznak. Tényleg nem lehet megítélni senkit sem ez alapján, mert nem mindegy milyen magas, mennyire arányos, és ha esetleg betegség miatt olyan, pedig lehet hogy kevesebbet eszik, mint egy 50 kg-os, akkor jobb ha az okoskodók inkább csendben maradnak.
2018. okt. 31. 22:20
 33/33 anonim ***** válasza:
50%
Henry Cavill (Superman) öt centivel magasabb nálad, s ugyanennyi kiló, vagy annyira izmos, mint ő? Ha nem, akkor kövér vagy.
2018. nov. 6. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!